Jump to content
conrad784

Playing next up in... not working

Recommended Posts

conrad784

Hi

 

I am using Emby 4.0.1.0 in Docker on Debian Stretch.

Since the last update the Playing next episode feature is not working.

I only found a topic for nvidia shield, somewhat describing this problem: https://emby.media/community/index.php?/topic/68427-play-next-episode-automatically-not-working-anymore-on-shield/page-2?hl=%2Bplaying+%2Bnext+%2Bepisode&do=findComment&comment=684502

 

* The feature is enabled for my user and the popup is showing.

* If I click on the popup "start now", it will work, if I wait for it to do automatically it will end in a never ending loading circle.

* I disabled hardware transcoding, still no difference

* Does not work for both old and freshly imported files.

* Switching to an older docker container still exhibits this behaviour

 

How can I debug this further?

 

Best

Conrad

embylog_sane.txt

Edited by conrad784

Share this post


Link to post
Share on other sites
manf0001

Hello, I have the same issue when watching shows in the browser,  If I click on start now it will play, if I wait, it will just show the loading circle.  I'm running the same version, on a CentOS system. But it works fine when I'm using the Android Emby player on my phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there, what browser and version? Can you go over an example? Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
manf0001

I'm using Firefox 65.0 For Fedora 29

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok, it's specific to firefox. It's resolved for the next release, thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
conrad784

I am using Firefox 64 on Arch and Windows.

 

I am playing a series and the Popup comes, that the next episode is going to start.

Then nothing happens and this loading cycle comes up, which will btw stay, if I press the on-screen back button.

This is only happening in the Web Client, on my FireTV it works flawlessly.

 

5c572c639a7a1_Screenshot_20190203_185959

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It's an issue limited to firefox and is resolved for the next release, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...