Jump to content


Photo
Completed

Library tread has exited



  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 FlyGuy94 OFFLINE  

FlyGuy94

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 11:27 PM

Posted 22 January 2019 - 01:55 PM

Hello

 

I setup a kodi windows client with embycon and embuary and it worked fine for a week.

When I launch kodi now it askes for my login again for some reason. I checked the embycon settings its still in there.

2 seconds later I get the error "emby for kodi Library sync tread has exited"

log file attached

Attached Files

  • Attached File  kodi.txt   85.43KB   6 downloads


#2 sualfred OFFLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1728 posts
  • Local time: 12:27 AM
  • LocationGermany

Posted 22 January 2019 - 02:09 PM

Please repair your TV show database. That should be enough.



#3 FlyGuy94 OFFLINE  

FlyGuy94

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 11:27 PM

Posted 22 January 2019 - 04:32 PM

I did the reïnitialize the local kodi database under the avanced options for emby but its still thesame thing.



#4 sualfred OFFLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1728 posts
  • Local time: 12:27 AM
  • LocationGermany

Posted 22 January 2019 - 04:35 PM

Ok, thanks. We will take care of it.

 

@Angelblue05


  • FlyGuy94 likes this

#5 sualfred OFFLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1728 posts
  • Local time: 12:27 AM
  • LocationGermany

Posted 22 January 2019 - 06:16 PM

And I should go to bed, because I haven't noticed that you are still using the stable version of the addon. Please update to the beta version, which is required for Emby 4 and reset your database again.

 

Sorry for the confusion.







Also tagged with one or more of these keywords: Completed

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users