Jump to content
Okeur75

Filter not working with multi-version movie

Recommended Posts

Okeur75

Hello guys,

 

I've noticed something about the filter option in the v4.0.0.2 of Emby.

I'm not saying it's a bug, it may be the normal behavior but I want to confirm with you.

 

When you have multiple versions of the same movie (let's say a 1080p and a 4k one), the filter feature does not handle it.

 

It can be reproduced with the following:

  • Venom - 1080p.mkv
  • Venom - 2160p - 8bit.mkv
  • Venom - 2160p - 10bit.mkv

All 3 files are in the same folder /Movies/Venom/

All 3 files appear when you click on the Venom cover (screenshot below)

Go to "Movie" and filter only on HEVC for video codec.

 

Results : The movie Venom - 2160p - 10bit.mkv is not displayed.

 

It seems that "filter" only takes into account the "default" version of the movie which seems to be the last one you added. (I'm not sure about this behavior, i'm only sure about the results explained above).

 

I can post the logs but I could not find anything relevant inside.

 

Some screenshots.

 

5c45e182bdc8d_movielist.png

 

5c45e1b47b512_filter.png

 

5c45e19ab0211_result.png

Edited by Okeur75

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

@@Happy2Play can you reproduce this?

 

I know it works on Episodes, currently don't have any HEVC movies to test with.

 

Will grab some test files from http://jell.yfish.us/ and test on Movies.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Great, thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

I don't even get a HEVC codec option when I have multi-version movies, library with nfos and library without nfos.

 

I guess I would have to correct my comment on episodes as I only have one version of the file.  So HEVC is seeing in a single file environment.

 

Tested single file hevc movie and filter worked.  

 

This would appear to a default item issue when it comes to multi-version items as mentioned above.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yea i can see how this would happen for movies. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Okeur75

@@Luke So you confirm the behavior or do you need anything else on my end ?

Is it the expected behavior or will it be patched in a future release ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It's something that needs to be improved, yes. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...