Jump to content


Photo

Emby For Kodi

Emby Kodi server 4.0

Best Answer Angelblue05 , 20 January 2019 - 09:14 AM

Hmm. You can get the dependencies here: http://kodi.emby.media/

Under public testing > dependencies > beta. Install the ones 0.13 Go to the full post


  • This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

#21 mrf0ster OFFLINE  

mrf0ster

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 08:52 PM
  • LocationMelbourne

Posted 22 January 2019 - 03:30 AM

Hope this helps, I can see a crash, but have no idea what it means lol.

 

Thanks for your help previously BTW.

 

Cheers Mark

 

 

Attached Files


  • Angelblue05 likes this

#22 sualfred ONLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1728 posts
  • Local time: 11:52 AM
  • LocationGermany

Posted 22 January 2019 - 04:30 AM

Don't investigate further. It's the SD card. Faulty ones can show such issues. 

 

The crash you are seeing is Emby unrelated.


  • Angelblue05 likes this

#23 mrf0ster OFFLINE  

mrf0ster

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 08:52 PM
  • LocationMelbourne

Posted 22 January 2019 - 07:12 AM

Thanks mate, I suspected as much.

Cheers Mark.

#24 lardners OFFLINE  

lardners

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 09:52 AM

Posted 26 January 2019 - 07:00 AM

Emby for Kodi is acting up again.
Now when starting Kodi I just get a message 'Patch Applied' and then 'Emby for Kodi, welcome' but nothing updates.
Has it broken again with latest server update?
  • rsvp likes this

#25 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13014 posts
  • Local time: 04:52 AM

Posted 26 January 2019 - 07:05 AM

Not that I am aware of. You get a patch applied everytime you restart? Which Kodi version are you running? 

 

Nothing updates? So if you turn off Kodi, update content in the webclient, wait a minute, turn on Kodi, you don't see the content being updated? Can you do that test and provide your Kodi log? Thanks.



#26 lardners OFFLINE  

lardners

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 09:52 AM

Posted 26 January 2019 - 07:33 AM

Kodi 17.6
I added a new TV show yesterday which was showing on the webclient but not on my Kodi.
I have installed Kodi companion plugin now on server and enabled it on Kodi and it's updating now. I never used this plugin before though, is it mandatory to use this plugin now?
  • Angelblue05 likes this

#27 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13014 posts
  • Local time: 04:52 AM

Posted 26 January 2019 - 07:38 AM

It's not mandatory but it is highly recommended.

 

I removed the manual sync with 4.0. So to see updates that Kodi missed while offline, without the Kodi companion, you want to run the update library under the add-on > manage libraries and pick the libraries you want to update. It's not automatic. May add an option in the future, we'll see.


Edited by Angelblue05, 26 January 2019 - 07:39 AM.


#28 mrf0ster OFFLINE  

mrf0ster

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 08:52 PM
  • LocationMelbourne

Posted 26 January 2019 - 08:51 AM

If ever you feel up to it, can you test with cache artwork disabled. See if that makes a difference.


Disabled cache artwork resulted in no crashing at all.

Cheers Mark
  • Angelblue05 likes this

#29 rsvp OFFLINE  

rsvp

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 10:52 PM

Posted 28 January 2019 - 12:06 AM

Emby for Kodi is acting up again.
Now when starting Kodi I just get a message 'Patch Applied' and then 'Emby for Kodi, welcome' but nothing updates.
Has it broken again with latest server update?

 

Lardners, I have this problem too. Isolated to my raspberry pi sbc's.  On my Odroids its ok. I have more odroids on order.  Server- 4. Kodi -Leia.  .. Emby plugin going to stable 4 made Pi's just endlessly loop.   I cant get past the patch. And cant add any libraries.  Curious if any of this is same set up as you?  


Edited by rsvp, 28 January 2019 - 12:06 AM.


#30 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13014 posts
  • Local time: 04:52 AM

Posted 28 January 2019 - 01:17 AM

@rsvp

I’m working on a build to hopefully fix this. I will ping you once it is ready to test. This issue happens when the python interpreter does not see all of the Kodi/userdata directory. When this was reported in the past, the only way to fix it was to do a fresh install of Kodi.
  • rsvp likes this





Also tagged with one or more of these keywords: Emby, Kodi, server 4.0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users