Jump to content

PS3 sees but cannot connect to DLNA Server


geno27
 Share

Recommended Posts

geno27
 

I am running the latest server Version 3.0.5231.40980 with the new DLNA Server. I tried streaming to my PS3 and while the MB server shows up in the menu, there is nothing but an error message when I select it. It specifically says "there are no titles", and a "DLNA Protocol error (7522)" shows up. Both my PC and Plex have no issue connecting through DLNA. I have been using Plex up until now but was excited to try MB. I have a attached the resulting log file after selecting the MB server icon. Has anyone else successfully connected through PS3? Is there something in the PS3 profile that can be adjusted?

 

Thanks.

 

log.txt

Link to comment
Share on other sites

zamzing

I also have this issue.  Running MB3 version 3.0.5234.17867 Linux server on Ubuntu 12.04.  In addition, the PS3 will only see MB3 if I turn on "Blast Alive Messages" and set the timer to 30 seconds or less.  Note that the PS3 can use Plex and UMS servers from the same machine, so it is not a network issue.

Link to comment
Share on other sites

it there someone here who is comfortable debugging http requests with fiddler and can compare to something like UMS to see what we're doing wrong? Unfortunately these kinds of issues are device specific so we need someone with a ps3. thanks.

Link to comment
Share on other sites

7illusions

I got one. ;)

Won't be able to debug until Sunday or Monday though

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Smaky

For some reason I do not see the PS3 from within the Web Client nor do I see the server from the PS3. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

kingy444

Im with @@Smaky

I have the equipment and coding knowledge to debug but bot sure where/how to look through everything

Any firection and we will both happily assist

Link to comment
Share on other sites

Smaky

How can I help? I have a PS3, Samsung TV´s and Sonos equipment... I can help out. I just need some coaching in debugging (it´s been some time since I did serious programming... but I know the ropes).

Link to comment
Share on other sites

7illusions

We're working on it. We'll try to fix it as soon as possible.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

dcorsus

I think there is an issue with the implementation of renewing UPNP Service subscribtions.

I can properly SUBSCRIBE to the contentdirectory service but when I try to send a renew (SUBSCRIBE with headers SID and TIMEOUT) before the timeout runs out, I receive an error.

The SID MUST have the uuid:xxxxxxxxx syntax which is what was received properly in the SID header from the original SUBSCRIBE action. However the renews seem to only work when the uuid: is removed, which is against the standard.

So the symptoms you will see, is that the MediaBrowser UPNP/DLNA server is discovered by UPNP/DLNA controllers, but soon thereafter it will disappear or error (try it with Windows Media Player if you like)

Dirk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I think there is an issue with the implementation of renewing UPNP Service subscribtions.

I can properly SUBSCRIBE to the contentdirectory service but when I try to send a renew (SUBSCRIBE with headers SID and TIMEOUT) before the timeout runs out, I receive an error.

The SID MUST have the uuid:xxxxxxxxx syntax which is what was received properly in the SID header from the original SUBSCRIBE action. However the renews seem to only work when the uuid: is removed, which is against the standard.

So the symptoms you will see, is that the MediaBrowser UPNP/DLNA server is discovered by UPNP/DLNA controllers, but soon thereafter it will disappear or error (try it with Windows Media Player if you like)

Dirk

 

Thanks, I will review that.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
randomizer

Running MB 3.0.5289.18702 here with a PS3 running both v4.55 and v4.60 firmware (just updated tonight). No content in Videos, Music or Pictures. Server log is attached. DLNA debug was enabled, normal debug logging was not (didn't realise until afterwards). Let me know if you need another log with the normal debug logging enabled.

server-63539581546 - Copy.txt

Edited by randomizer
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 years later...
latinumking

I just wanted to reuse my PS3 for emby playback, I also get the non content from the dnla server. Then I tried to use the web browser to open emby there, no luck, I enter the site and want to enter my credentials, but only a black list is showing up, no input is possible. On ps4 it is working to play by web browser.

 

Cheers

Lati

 

 

 

 

 

 

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...