Jump to content
throgmorton

Plugin Catalog Not Allowing Downloads

Recommended Posts

pju

Good idea, but no. No difference.

I have also tried to stop Windows Firewall - didn't help either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
throgmorton

Can you post the log from the newest launch without the square theme loading up

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

Also, check Windows Event viewer again for anything related to "ehexthost"

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

I'm afraid I'm stumped...

Share this post


Link to post
Share on other sites
pju

Okie, back from family business.

Hope it didn't sound like I walking away from my problem - my wife just wasn't quite happy at the time :-)

I have made a capture with Microsoft Network Monitor - don't know if a .cap could be of any help.

Also have a capture from SysInternals Procmon with lots and lots of lines from ehexthost.exe.

But since I don't know what to look for is it a bit hard to understand.

 

Could this help us forward?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

Do you see anything that looks like an error?

 

Is it possible this is just a display issue?  Is it a 4:3 screen by any chance?

Share this post


Link to post
Share on other sites
pju

Ha, You are a genius  :D

Not a 4.3 but since it is running under VMware Workstation I had picked a resolution (2560x1600) suiting me best in respect to what else is on my monitor.

WMC and EMC works fine with this solution - apparently just not the themes stuff.

I changed to 1920x1080 and 2560x1440 and both worked out fine!

So lesson learned and problem solved - thanks a lot :)

 

PS: a last question - can I go back to my 307 version from 317 on my production system if I need? Any files to backup before upgrading?

Edited by pju

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

PS: a last question - can I go back to my 307 version from 317 on my production system if I need? Any files to backup before upgrading?

 

No, there shouldn't be any issue with that.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pju

No, there shouldn't be any issue with that.

 

Thanks.

 

Just for feedback. Works perfectly on my 3.5.3.0. The theme download is working - and I even got my folders sorted correctly again  :)

Thanks a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...