Jump to content


Photo

OSD Fade time Setting?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 calmcacil OFFLINE  

calmcacil

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 10:22 AM

Posted 13 January 2019 - 07:44 PM

I looked trough the ET UWP apps settings as much as i could and tried to find any reference to a setting for the fade timer on the player and i couldn't really find anything. I was hoping it'd be possible to add a setting for it under Playback or something as I use Emby Theater on my desktop and sometimes when I slide my mouse over the window for a split second it ends up covering the subtitles and it can be very frustrating when this happens as the UI likes to stay for some time.


  • FrostByte and miniliQuid like this

#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131524 posts
  • Local time: 04:22 AM

Posted 13 January 2019 - 09:59 PM

Hi, we don't currently have any settings for this, but it's possible for the future. thanks.


  • miniliQuid likes this

#3 FrostByte OFFLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4036 posts
  • Local time: 04:22 AM
  • LocationThe UP

Posted 10 March 2019 - 09:13 AM

Hiding the OSD at movie start should be the default.  I already know what I'm playing when I click "Play" so no need to see that poster and the rest of the OSD cover up the first seconds of my movie viewing experience.  With the ability to change the subtitle and audio before playing this showing of the OSD is no longer needed beside being annoying 

 

This should be a system wide feature request.


  • CBers likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users