Jump to content


Photo

Photos not appearing

Help Photos

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 awentford OFFLINE  

awentford

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:05 AM

Posted 08 January 2019 - 02:58 PM

Hi,

I'm having trouble with some photo types not appearing. Jpeg is working fine but TIF and CR2 ( Canon raw) aren't.

The TIF files were working a few months ago but now the apps won't load them.

My server is an unraid docker and I'm trying to view the photos on Google pixel 2, LG TV app and a firestick but it won't work on any of them.

Could you please advise?

Thanks

#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 123942 posts
  • Local time: 09:05 PM

Posted 08 January 2019 - 03:01 PM

Hi there, can you please attach the emby server log? you can learn how to do that here:

https://emby.media/c...port-a-problem/

 

Thanks.



#3 awentford OFFLINE  

awentford

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:05 AM

Posted 08 January 2019 - 03:10 PM

Here is my attached log where I tried to view the photos on my Windows laptop through Emby in Chrome. Thanks

Attached Files


Edited by awentford, 08 January 2019 - 03:10 PM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 123942 posts
  • Local time: 09:05 PM

Posted 08 January 2019 - 03:39 PM

Ok so these are .tif files. We'll have to look into this. There could be additional libraries required to make this format work with the skia image processor. Thanks.



#5 awentford OFFLINE  

awentford

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:05 AM

Posted 08 January 2019 - 03:43 PM

What about the .cr2 files, same situation? What strange is the .tif files worked a few months ago.

 

Thanks for your help



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 123942 posts
  • Local time: 09:05 PM

Posted 08 January 2019 - 03:48 PM

What's happened is we have been transitioning from imagemagick to Skia as our image processor due to it's vastly improved performance. Unfortunately in doing so we've lost support for certain image formats on certain platforms, so now we have to look at these case by case and figure out what needs to happen so that skia can process those images. Thanks.


  • awentford likes this

#7 AdvancedNoob OFFLINE  

AdvancedNoob

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 07:05 PM

Posted 14 January 2019 - 08:11 PM

Hi, I am running Emby on Arch Linux and .cr2 files are also not appearing for me. Do you know when support for these files would be restored for Emby?

Thanks.



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 123942 posts
  • Local time: 09:05 PM

Posted 25 January 2019 - 12:27 AM

Hi, I am running Emby on Arch Linux and .cr2 files are also not appearing for me. Do you know when support for these files would be restored for Emby?

Thanks.

 

Have you tried the new 4.0.1 release? Thanks.



#9 awentford OFFLINE  

awentford

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:05 AM

Posted 25 January 2019 - 03:44 AM

It's working perfectly for me now, thank you.

#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 123942 posts
  • Local time: 09:05 PM

Posted 25 January 2019 - 03:20 PM

Thanks for the feedback !







Also tagged with one or more of these keywords: Help, Photos

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users