Jump to content


Photo
Fixed

Home Videos Library - Inconsistent Thumbnails in Wide View

emby for kodi embuary embycon

  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 feerlessleadr OFFLINE  

feerlessleadr

    Advanced Member

  • Members
  • 269 posts
  • Local time: 08:09 PM
  • LocationUSA

Posted 08 December 2018 - 10:58 PM

Hi - not sure if this is an Emby for Kodi bug, Embuary bug, or EmbyCon bug, but I noticed something strange today while navigating my library.

 

I have a home videos & photos library set up on my server for some downloaded youtube videos for offline playback. I use embuary on Kodi RC2, and when I navigate to the home videos library shortcut on my homescreen going through emby for kodi, when viewing the videos in the 'wide' view, all of the video thumbnails show the the xxxx-landscape.jpg for each video (which is a generic file I put into each folder for each video, and isn't a thumb of the actual video), instead of the xxxx-poster.jpg for each video (which is a thumbnail of each individual video, and is auto-generated by the emby server).

 

However, when I navigate to the the same library shortcut on my homescreen, but this time go through embycon, the video thumbnails all show the thumbnail of the actual video, which indicates to me that embuary is showing the xxxx-poster.jpg.

 

Here is a screenshot of both views to show what I'm talking about:

 

Emby for Kodi: https://photos.app.g...u3yXVYAn9AJYa79

EmbyCon: https://photos.app.g...QYcyVBT4qMkY5g8

 

Ultimately, I would like to have the emby for kodi view match up to the embycon view. I would just use embycon for this view and call it a day, but on my main box (I discovered this on my test machine), I use embycon for my daughter's emby profile so that she is able to watch her shows/movies, while at the same time keeping them separate from my wife and my shows/movies, and this library is not added to my daughter's profile. 

 

Here is a log of me navigating both views (clean install, other than installing emby for kodi, embycon, & embuary):

 

https://paste.ubuntu.com/p/SmvH3y28cx/

 

Here is a screenshot of what the file structure looks like on my server:

 

https://photos.app.g...3wYg8zg9stQgks9

 

Thanks for your help

 


Edited by feerlessleadr, 08 December 2018 - 11:09 PM.


#2 sualfred OFFLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1898 posts
  • Local time: 02:09 AM
  • LocationGermany

Posted 09 December 2018 - 02:27 AM

Emby for Kodi + Skin issue. Thanks. WIll be fixed.

 

Edit:

https://github.com/s...cee8d75714c28a8

 

Angelblue will take care of the wrong filled listitem values.


Edited by sualfred, 09 December 2018 - 02:47 AM.


#3 feerlessleadr OFFLINE  

feerlessleadr

    Advanced Member

  • Members
  • 269 posts
  • Local time: 08:09 PM
  • LocationUSA

Posted 09 December 2018 - 09:13 AM

Thanks, I'll wait for both updates and will report back.

#4 sualfred OFFLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1898 posts
  • Local time: 02:09 AM
  • LocationGermany

Posted 09 December 2018 - 04:26 PM

You are save to apply my change manually. The next version bump will take a while.



#5 feerlessleadr OFFLINE  

feerlessleadr

    Advanced Member

  • Members
  • 269 posts
  • Local time: 08:09 PM
  • LocationUSA

Posted 09 December 2018 - 04:28 PM

Thanks, just download the 'Embuary_Variables.xml' from your link and replace the version in my skin folder, and I'll be good to go?

 

EDIT:: Did exactly that, and now it is working as it should. Thanks!


Edited by feerlessleadr, 09 December 2018 - 07:28 PM.


#6 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12738 posts
  • Local time: 06:09 PM

Posted 22 December 2018 - 05:19 AM

Should be resolved with 3.1.36







Also tagged with one or more of these keywords: Fixed, emby for kodi, embuary, embycon

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users