Jump to content


Photo

3.6.0.68 Roku Thumbnail plugin broken

roku thumbnails

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 jfgilliam OFFLINE  

jfgilliam

    Advanced Member

  • Members
  • 219 posts
  • Local time: 01:59 AM

Posted 22 October 2018 - 10:46 PM

Logs are attached. I restarted the server, when the recording finished, it started the process and appears to almost completed it, then it failed and did not generate a .bif file. I think this has been happening since the .57 update.

 

Also, even though I see the failure in the log, I do not get a notification that the job has failed.

 

Attached File  embyserver.txt   146.54KB   1 downloads

 

Attached File  embyserver-63675843996.txt   6.28MB   1 downloads

 

Attached File  unhandled_e86ca553-0d3e-4ca9-89cb-73d47acd1d3a.txt   1.42KB   2 downloads



#2 sluggo45 OFFLINE  

sluggo45

    Advanced Member

  • Members
  • 194 posts
  • Local time: 12:59 AM

Posted 23 November 2018 - 07:15 PM

Logs attached. All attempts to generate Roku Thumbs fail with this (and I believe the previous two versions) of the beta.

 

I have a 3.5.2.0 server running solely to generate Thumbs; that one works, for the same exact files.

 

Both are Dockers, Unraid. However worth noting that the same beta version *also* fails to generate thumbs on my FreeNAS server, which I keep up to date - and that is using a different file store (the files are sync'd to my FreeNAS for backup purposes). Seems to be application related.

Attached Files


Edited by sluggo45, 23 November 2018 - 07:18 PM.


#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138067 posts
  • Local time: 01:59 AM

Posted 23 November 2018 - 11:02 PM

@softworkz

#4 softworkz OFFLINE  

softworkz

    Advanced Member

  • Developers
  • 1783 posts
  • Local time: 07:59 AM

Posted 25 November 2018 - 03:18 AM

Should be fixed in the next version, thanks for reporting!



#5 sluggo45 OFFLINE  

sluggo45

    Advanced Member

  • Members
  • 194 posts
  • Local time: 12:59 AM

Posted 25 November 2018 - 05:54 PM

Just tested with 3.6.0.70; it created a .bif for the single movie I had without one no problem, thanks!! Will keep an eye on it and post logs if there are other problems.







Also tagged with one or more of these keywords: roku, thumbnails

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users