Jump to content


Photo

Xbox one ET not showing ass subs


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Bazzu85 OFFLINE  

Bazzu85

    Advanced Member

  • Members
  • 115 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 October 2018 - 04:22 PM

Hi guys,
I'm trying to play an episode with ass subs.
The subs are selected but not loaded on screen.

Playing on phone or chromecast are loaded..

Is this a known issue?
I attach a screenshot of file info..

Attached Files



#2 Bazzu85 OFFLINE  

Bazzu85

    Advanced Member

  • Members
  • 115 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 October 2018 - 06:43 PM

as additional test, I tried to disable "Allow subtitle extraction on the fly" on transcoding tab..

 

the ass are now hard coded on the video because of trascoding, but I lost direct play also on mkv episode with srt inside (tested before and after disabling sub extraction on the fly..



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 128939 posts
  • Local time: 11:04 AM

Posted 10 October 2018 - 06:45 PM

Hi, can you attach the server log from the time of the direct play? thanks.

 

@FrostByte can you reproduce this?



#4 Bazzu85 OFFLINE  

Bazzu85

    Advanced Member

  • Members
  • 115 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 October 2018 - 06:54 PM

here's..

 

I re-enabled sub extr on the fly, restarted server, start emby for xbox one and started the episode with ass..

 

thx

Attached Files


Edited by Bazzu85, 10 October 2018 - 06:54 PM.


#5 FrostByte OFFLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 3991 posts
  • Local time: 11:04 AM
  • LocationThe UP

Posted 10 October 2018 - 11:40 PM

Just played part of the movie The 400 Blows with internal ASS subs and saw nothing on the screen

 

https://pastebin.com/z36eMNac

 

5bbec3d018b04_400.jpg

 

 

Also, when the movie first started I saw the [CC] button on the OSD and clicked it and it showed the subtitle was selected (though nothing was being displayed), but when I turned Stats for Nerds on and then turned SFN back off the CC was no longer displayed on the OSD.  Movie direct played

 

Allow subtitle extraction on fly was checked.

App version .230

Server is .51 beta


Edited by FrostByte, 10 October 2018 - 11:50 PM.


#6 Bazzu85 OFFLINE  

Bazzu85

    Advanced Member

  • Members
  • 115 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 11 October 2018 - 02:24 AM

Good to know is not only me..
😂😂
  • FrostByte likes this

#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 128939 posts
  • Local time: 11:04 AM

Posted 11 October 2018 - 11:49 PM

Thanks, I found the issue.


  • FrostByte likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users