Jump to content
StephenMcSweeney

Emby Server setup on Nvidia Shield

Recommended Posts

StephenMcSweeney

Hi there,

 

I'm trying to setup the Emby Server for my media library, using a Nvidia Shield as both the server and client app.

 

I've installed the beta Server app on the Shield, and I can connect to http://app.emby.media/ using my macbook which sees the server on the Shield, and this is where i'm trying to add a new media library path, which isn't working.

 

I'm using an external WD Elements drive on my Shield (setup as external storage) where all my media is located. The external drive is shared on my network through the Shield, and I can connect to it fine through my macbook (which is how I transfer files to it)

 

When adding the new library, I'm not sure what to select as the file path (the search function doesn't find the folder where my media is located on the external drive) and when I try to add the path manually, I get an error message:

 

"There was an error adding the media path. Please ensure the path is valid and the Emby Server process has access to that location."

 

/Elements/NVIDIA_SHIELD/Media Server

 

is the general file path for my media, so i'm not sure where i'm going wrong?

 

Any help much appreciated.

Edited by StephenMcSweeney

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, we'll test this scenario out, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
softworkz

Does it work when use 

 

/Elements/NVIDIA_SHIELD

 

as path?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...