Jump to content


Photo

AVI Files Fail To Play

nVidia Shield AVI Error

Best Answer Luke , 05 August 2018 - 08:47 AM

We're pushing an update to our docker container to resolve this, thanks. Go to the full post


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 WHW OFFLINE  

WHW

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 12:50 PM
  • LocationUnited States

Posted 04 August 2018 - 11:36 PM

Suddenly today Emby will no longer play AVI video files.

Have had no issue until today, with either nVidia Shield or on Fire TV 2nd gen.

See attachments...

 

5b666faaf25b0_AVI1.png

Attached Files



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134368 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 04 August 2018 - 11:37 PM

Hi, thanks for the report. We're looking into this.

#3 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46041 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 05 August 2018 - 08:32 AM

That message isn't from either one of those apps (Android or Fire TV).  Is this problem system-wide?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134368 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 05 August 2018 - 08:47 AM   Best Answer

We're pushing an update to our docker container to resolve this, thanks.
  • ebr likes this

#5 WHW OFFLINE  

WHW

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 12:50 PM
  • LocationUnited States

Posted 05 August 2018 - 11:45 AM

Thanks guys... appreciate all you hard worK!!!!

 

:D



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134368 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 05 August 2018 - 02:11 PM

Thanks for the feedback.

#7 WHW OFFLINE  

WHW

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 12:50 PM
  • LocationUnited States

Posted 05 August 2018 - 07:51 PM

When should we expect the Docker update to drop?



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134368 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 05 August 2018 - 08:21 PM

It's updated.

#9 WHW OFFLINE  

WHW

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 12:50 PM
  • LocationUnited States

Posted 06 August 2018 - 06:26 PM

Server not seeing any updates, still on 3.5.2.0 - will give it another day or 2 to filter thru... then Paranoia will set in - LOL



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134368 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 06 August 2018 - 06:34 PM

Just do a pull on the docker container.

#11 mastrmind11 OFFLINE  

mastrmind11

    Advanced Member

  • Members
  • 2726 posts
  • Local time: 01:50 PM
  • LocationLong Island, NY

Posted 06 August 2018 - 07:17 PM

I don't think I've ever seen a new update notification using docker.  Either get something that checks for updates like Watchtower, or monitor these forums.



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134368 posts
  • Local time: 01:50 PM

Posted 06 August 2018 - 11:42 PM

In this case we didn't bump the emby server version because this issue only affected Docker, and we didn't want to push another update to all platforms. You should get a notification from Docker though in this situation.



#13 WHW OFFLINE  

WHW

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 12:50 PM
  • LocationUnited States

Posted 07 August 2018 - 12:55 AM

That got it- thanks for the quick turn around!!!  :D







Also tagged with one or more of these keywords: nVidia, Shield, AVI, Error

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users