Jump to content


Photo

Icon missing (trivial, but still)

MBS Icon

Best Answer Latchmor , 31 March 2014 - 07:46 AM

HI guys, I'm guessing a fix is on it's way as in the dev version it's ok.

Cheers  ;)

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Ernst OFFLINE  

Ernst

    Advanced Member

  • Members
  • 124 posts
  • Local time: 04:29 PM
  • LocationNetherlands

Posted 31 March 2014 - 06:34 AM

I realise tthis is far from important, but thought I'd mention it anyhow.

 

I noticed the filter icon in the webbrowser has gone "awol"

Don't know if it is just me, but only the placeholder is showing

 

533944a53ed26_filter.jpg


Edited by Ernst, 31 March 2014 - 06:35 AM.


#2 DGMayor OFFLINE  

DGMayor

    Advanced Member

  • Members
  • 403 posts
  • Local time: 10:29 AM
  • LocationHolly Springs, NC

Posted 31 March 2014 - 07:37 AM

It's not just you.  I hadn't noticed until you pointed it out.  NOW IT'S ALL I SEE!  :lol:



#3 Latchmor OFFLINE  

Latchmor

    Advanced Member

  • Moderators
  • 1600 posts
  • Local time: 03:29 PM
  • LocationScotland

Posted 31 March 2014 - 07:46 AM   Best Answer

HI guys, I'm guessing a fix is on it's way as in the dev version it's ok.

Cheers  ;)


  • DGMayor and Ernst like this

#4 Ernst OFFLINE  

Ernst

    Advanced Member

  • Members
  • 124 posts
  • Local time: 04:29 PM
  • LocationNetherlands

Posted 01 April 2014 - 05:00 AM

@ Latchmore, thx I willbe waiting patiently.

@DGMayor .. sorry.. :wacko:


  • DGMayor likes this





Also tagged with one or more of these keywords: MBS, Icon

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users