Jump to content

3 verschillende rare Emby account link verzoeken?


Guest Floki

Recommended Posts

Guest Floki

Beste,

 

Ik heb vandaag in korte tijd 3 verschillende emails gehad om een server te linken aan mijn account. De server namen zijn raar en bestaan uit wat lijkt random letters en cijfers.

Voorbeeld van een van de server namen is: e8ab9ae28b7f.

 

Ik heb hierop geen toestemming gegeven omdat ik niet weet waar en van wie deze servers zijn. Ik gebruikt Emby al jaren niet meer dus het is vreemd dat ik dit nu ineens binnen krijg. Enig idee wat dit kan zijn?

 

 

Tweede vraag: Omdat ik Emby al jaren niet meer gebruik en in de toekomst ook niet meer ga gebruiken wil ik graag dat mijn volledige account en alle gegevens die gekoppeld zijn eraan (mailing lijsten, derde partijen, servers, etc. etc.) verwijderd worden bij Emby. Dit om bovenstaande problemen te voorkomen en omdat Emby mijn gegevens niet meer nodig heeft. Ik doe dit verzoek dan ook met het ook op de nieuwe wetgeving die er aan komt. Ik weet dat deze nog niet van kracht is maar ik hoop dat er nu al door Emby conform deze nieuwe wet gehandeld kan worden en mijn gegevens volledig verwijderd kunnen worden van eerder genoemde plekken.

 

Ik hoor graag van jullie.

Link to comment
Share on other sites

Hoi. Uw eerste probleem is waarschijnlijk gewoon iemand die uw gebruikersnaam verkeerd heeft ingevoerd. Je kunt de e-mails veilig verwijderen en er komt niets van terecht. Dit is de reden waarom we dit bevestigingsproces hebben - om er zeker van te zijn dat beide partijen wensen dat de link plaatsvindt.

 

@@Abobader can delete your account.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...