Jump to content

Recommended Posts

hugo0814

Hey, 

I'm having some issues with my Emby Server. My one problem so far is that I cant connect to it using another device. I've tried your'e network troubleshooting guide and port forwaded inside the firewall. I have checked if there is any instance in the firewall that blocks it somehow. 

 

My local IP seems very strange... here is a picture of it. https://imgur.com/a/En3Q8 

 

Please help me solve this issue.

 

Regards Hugo

Edited by hugo0814

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, that image link isn't valid. Can you please attach the image to your posting? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

My local IP seems very strange... here is a picture of it. https://imgur.com/a/En3Q8 

 

Is it an IPv6 address?

 

Try disabling that on the server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hugo0814

I have done disabled the IPV6 in control center but it didn't make any difference... 

 

https://ibb.co/jey7Mn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

This is on Windows?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hugo0814

Yes, Windows 10 64bit Home version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

IPv4 is enabled on the server, right...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hugo0814

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

hi @@hugo0814, did you end up resolving this? Are you still having an issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...