Jump to content


Photo

GUI Overlay


  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#41 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 12 March 2018 - 03:47 PM

That's unrelated, thanks.



#42 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15954 posts
  • Local time: 08:27 AM
  • LocationEngland

Posted 12 March 2018 - 03:48 PM

That's unrelated, thanks.


How? Same issues as the last post before mine.

Still waiting for the update to be released where you've fixed it.

#43 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 12 March 2018 - 03:51 PM

This is specific to windows operating system transparency features.



#44 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15954 posts
  • Local time: 08:27 AM
  • LocationEngland

Posted 12 March 2018 - 04:08 PM

This is specific to windows operating system transparency features.


OK, so it's broken in both versions.

#45 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 12 March 2018 - 04:09 PM

The LG issue is specific to the next video info overlay and can easily be resolved by disabling that feature. In fact that feature is already disabled by default.



#46 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15954 posts
  • Local time: 08:27 AM
  • LocationEngland

Posted 12 March 2018 - 04:40 PM

The LG issue is specific to the next video info overlay and can easily be resolved by disabling that feature. In fact that feature is already disabled by default.


Perhaps in the unreleased version, but..........

#47 mezz64 OFFLINE  

mezz64

    Advanced Member

  • Members
  • 102 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 12 March 2018 - 07:53 PM

Please try the build in the first post from here:

https://emby.media/c...mpv-test/page-1

 

Thanks.

 

The mpv build fixed the issue for me on two Windows 7 machines, one with ATI graphics, the other Nvidia.  Video seems to play better as well with less resources being used.



#48 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 12 March 2018 - 09:07 PM

Thanks for the info.

#49 pgriffith OFFLINE  

pgriffith

    Advanced Member

  • Members
  • 243 posts
  • Local time: 05:27 PM
  • LocationTasmania

Posted 13 March 2018 - 05:24 AM

Latest test build is working fine for me now, black screen gone.



#50 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 13 March 2018 - 11:08 AM

Thanks for the feedback.

#51 hhb97b OFFLINE  

hhb97b

    Advanced Member

  • Members
  • 111 posts
  • Local time: 08:27 AM

Posted 13 March 2018 - 11:57 AM

I can also see the OSD now.



#52 prankmunky13 OFFLINE  

prankmunky13

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 02:27 AM
  • LocationToronto, ON

Posted 13 March 2018 - 01:06 PM

The MPV build worked without black screen issue for me on Win 10. 



#53 davesurfer OFFLINE  

davesurfer

    Advanced Member

  • Members
  • 223 posts
  • Local time: 12:27 AM

Posted 16 March 2018 - 03:05 AM

I am having the same problem, no overlay of the controls. My server is up to date with version 3.3.1.0. What's the solution? Re-download the installer from the website to install an older version??



#54 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 16 March 2018 - 03:08 AM

Hi @davesurfer, please install theater from the website on top of your existing version. Thanks !

#55 davesurfer OFFLINE  

davesurfer

    Advanced Member

  • Members
  • 223 posts
  • Local time: 12:27 AM

Posted 16 March 2018 - 03:30 AM

Hi @davesurfer, please install theater from the website on top of your existing version. Thanks !

Ok, but this error pops up when I try to run the setup.exe file. I also tried to download 2.9.6 from here https://github.com/M...eases/tag/2.9.6 but it's just a pile of files of folders with no installer.

 

5aab7286ed91c_Clip_4.jpg


Edited by davesurfer, 16 March 2018 - 03:35 AM.


#56 davesurfer OFFLINE  

davesurfer

    Advanced Member

  • Members
  • 223 posts
  • Local time: 12:27 AM

Posted 16 March 2018 - 03:46 AM

Got it working, used Chrome instead of Firefox to download setup.exe. OK! So I have to select a user now when Theater loads, before it would just load my default user. Is there a way to just automatically load my default user instead of having to select it every time? I looked on the dashboard but couldn't find the setting. Thanks!



#57 denz OFFLINE  

denz

    Advanced Member

  • Members
  • 2390 posts
  • Local time: 03:27 PM
  • LocationPerth, Australia

Posted 16 March 2018 - 03:59 AM

You have to click on the box remember me when you log in. Try to log out and log in and when you select a user there should be remember me box. Just remember when you exit the app don't click log out. 

 

 

5aab78fe823c8_Capture.png 


  • davesurfer likes this

#58 davesurfer OFFLINE  

davesurfer

    Advanced Member

  • Members
  • 223 posts
  • Local time: 12:27 AM

Posted 16 March 2018 - 04:59 PM

You have to click on the box remember me when you log in. Try to log out and log in and when you select a user there should be remember me box. Just remember when you exit the app don't click log out. 

 

 

 

 

 

Yeah I thought there should be that option, but there isn't, it's just a user selection like this (below image) and once I choose htpc, my user, it just logs in:

 

5aac3026e8c7e_Clip_5.jpg



#59 davesurfer OFFLINE  

davesurfer

    Advanced Member

  • Members
  • 223 posts
  • Local time: 12:27 AM

Posted 16 March 2018 - 05:02 PM

Crap nevermind, I just selected "Manual" and then there's the option to "remember me". It all works thanks!



#60 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 17 March 2018 - 05:07 PM

thanks for the feedback.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users