Jump to content


Photo

[SOLVED] Trakt plugin won't let me sync my library (unauthorized)

Trakt

  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#21 Pankookis OFFLINE  

Pankookis

    Advanced Member

  • Members
  • 32 posts
  • Local time: 04:27 AM
  • LocationSweden

Posted 02 March 2018 - 02:58 AM

I've read through this a few times. I've tried deleting the plugin and the trakt.xml file a few times and I can't seem to get authenticated.
 
I've got a fresh install on Fedora 27 that I've been trying to get setup.
 
Server logs are attached but they didn't tell me much.


Have you tried to revoke the access over at Trakt? You can do that through your settings somewhere, look for a tab called "connected apps" or something similar, delete the Emby token and try again.

Trevor68 had to do this and I did it long before I got it to work so I'm unsure of the impact. But it's worth a try.

#22 Animosity022 OFFLINE  

Animosity022

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 02 March 2018 - 08:44 AM

Have you tried to revoke the access over at Trakt? You can do that through your settings somewhere, look for a tab called "connected apps" or something similar, delete the Emby token and try again.

Trevor68 had to do this and I did it long before I got it to work so I'm unsure of the impact. But it's worth a try.

 

Since it never makes that first connection to use the PIN, it never shows up in the Connect Apps.

 

Connected Apps is just under Settings->Connected Apps.



#23 Pankookis OFFLINE  

Pankookis

    Advanced Member

  • Members
  • 32 posts
  • Local time: 04:27 AM
  • LocationSweden

Posted 02 March 2018 - 09:37 AM

Since it never makes that first connection to use the PIN, it never shows up in the Connect Apps.

 

Connected Apps is just under Settings->Connected Apps.

Oops. Missed that part. Hope it gets solved soon. 



#24 Animosity022 OFFLINE  

Animosity022

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 02 March 2018 - 11:27 AM

That's identical to my use case and problem as well.



#25 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135862 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 02 March 2018 - 05:11 PM

We're looking into this, thanks guys.


  • payboss and heciruam like this

#26 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135862 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 02 March 2018 - 05:11 PM

We're looking into this, thanks guys.



#27 s3ntrax OFFLINE  

s3ntrax

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 09:27 PM

Posted 03 March 2018 - 02:03 AM

I am having the same exact issue.



#28 payboss OFFLINE  

payboss

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 03:27 AM

Posted 03 March 2018 - 05:13 AM

Hi All,

 

Having the exact same issue. This is my first Emby server setup so was not sure whether this was something i was doing wrong. Like the primary post says I can retrieve a token request code but when running the script it will not communicate via the trakt API and add it to my authorised trakt app list.

 

Any help is greatly appreciated.

 

Kindest regards

 

Rick



#29 Deihmos OFFLINE  

Deihmos

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 1085 posts
  • Local time: 09:27 PM
  • LocationNYC

Posted 03 March 2018 - 05:01 PM

Same issue and same issue you with other media servers so not just emby.



#30 Animosity022 OFFLINE  

Animosity022

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 03 March 2018 - 05:04 PM

Same issue and same issue you with other media servers so not just emby.

 

I think you mean plex trakt scrobbler? That's down because the auth server they use as part of the plugin is offline. Try radarr or something else and it works fine. The emby plugin makes a direct call to to trakt passing an auth token and isn't working. They are looking at that, but not related to the plex trakt scrobbler.



#31 lateparty OFFLINE  

lateparty

    Advanced Member

  • Members
  • 46 posts
  • Local time: 12:27 PM

Posted 04 March 2018 - 01:40 AM

Cross-posting from another thread: FR: Trakt plugin - collection sync

 

Eagerly awaiting update.



#32 mastrmind11 OFFLINE  

mastrmind11

    Advanced Member

  • Members
  • 2738 posts
  • Local time: 10:27 PM
  • LocationLong Island, NY

Posted 04 March 2018 - 08:43 AM

same.



#33 digger11 OFFLINE  

digger11

    Advanced Member

  • Members
  • 35 posts
  • Local time: 07:27 PM

Posted 04 March 2018 - 10:48 AM

We're looking into this, thanks guys.

Hi @Luke,  any progress?  I'm assuming there's no problem reproducing this, but if there is I can provide additional logs or access to a server where it is failing.



#34 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135862 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 04 March 2018 - 01:26 PM

@digger11 We're looking into it, thanks.



#35 Animosity022 OFFLINE  

Animosity022

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 04 March 2018 - 02:49 PM

Hmm. I'm not sure if something changed, I was able to authenticate a few minutes ago. I can see the app registered in trakt and syncing properly now. I believe in magic :)



#36 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135862 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 04 March 2018 - 02:53 PM

Well done.



#37 Animosity022 OFFLINE  

Animosity022

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 04 March 2018 - 02:59 PM

I'm not sure why it would be related, but at the same time trakt for plex was just fixed:

 

https://github.com/t...bler/issues/484

 

So both are working now.



#38 J2ghz OFFLINE  

J2ghz

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • Local time: 04:27 AM

Posted 04 March 2018 - 05:01 PM

If anyone is still having issues let me know.



#39 digger11 OFFLINE  

digger11

    Advanced Member

  • Members
  • 35 posts
  • Local time: 07:27 PM

Posted 04 March 2018 - 06:59 PM

Seems to be working again!  Since nothing appears to have changed on the Emby end, I'm assuming the issue was with Trakt's authentication server or authentication mechanism.



#40 Animosity022 OFFLINE  

Animosity022

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 10:27 PM

Posted 04 March 2018 - 07:36 PM

Seems to be working again!  Since nothing appears to have changed on the Emby end, I'm assuming the issue was with Trakt's authentication server or authentication mechanism.

 

Doesn't seem that way. I tried Radarr and that worked fine. 







Also tagged with one or more of these keywords: Trakt

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users