Jump to content


Photo

3.2.36.12 - Failing playback in web client, another process is accessing the cache file?

Transcode web client playback issues cache

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jfarre20 OFFLINE  

jfarre20

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • Local time: 01:44 PM

Posted 18 November 2017 - 04:03 PM

Version 3.2.36.12 beta

 

I recently updated Emby and now I'm unable to playback transcoded content

 

When attempting to playback transcoded media on the web client, 9/10 times the video will play for a second and then stop with a black screen.

 

Toggling quality options repeatedly can temporarily get past this issue. 

 

Errors in developer console:

hls.min.js?v=3.2.36.10:1 GET http://MY-URL:8096/emby/videos/b3aa2b8e93dc50d54065d89d5df93ef9/hls1/main/3.ts?DeviceId=MYDEVICEID&MediaSourceId=b3aa2b8e93dc50d54065d89d5df93ef9&VideoCodec=h264&AudioCodec=mp3,aac&AudioStreamIndex=1&VideoBitrate=139865128&AudioBitrate=134872&PlaySessionId=bbef09c5a9fe44e99145096c747e6ef5&api_key=04d9171d051a4bbea1a908007b7c9be9&CopyTimestamps=false&TranscodingMaxAudioChannels=2&EnableSubtitlesInManifest=false&Tag=555962034306e12022cf46ee2b3aa2cb&RequireAvc=true&RequireNonAnamorphic=false&SegmentContainer=ts&MinSegments=1&BreakOnNonKeyFrames=True&TranscodeReasons=ContainerNotSupported,VideoCodecNotSupported,AudioCodecNotSupported&h264-profile=high,main,baseline,constrainedbaseline&h264-level=51&h264-deinterlace=true 500 (OK)(anonymous)
t.loadInternal @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
t.load @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e.onFragLoading @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
t.onEventGeneric @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
t.onEvent @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
r.emit @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
n.trigger @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e._loadFragmentOrKey @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e._fetchPayloadOrEos @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e._doTickIdle @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e.doTick @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e.tick @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e._checkAppendedParsed @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e.onBufferAppended @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
t.onEventGeneric @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
t.onEvent @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
r.emit @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
n.trigger @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
e.onSBUpdateEnd @ hls.min.js?v=3.2.36.10:1
htmlmediahelper.js?v=3.2.36.10:1 HLS Error: Type: networkError Details: fragLoadError Fatal: false
htmlmediahelper.js?v=3.2.36.10:1 hls.js response error code: 500
apphost.js?v=3.2.36.10:1 app is hidden
apphost.js?v=3.2.36.10:1 triggering app resume event
videoosd.html:1 Uncaught (in promise) DOMException: The play() request was interrupted by a call to pause(). https://goo.gl/LdLk22
Promise (async)
HtmlVideoPlayer.unpause @ plugin.js?v=3.2.36.10:1
PlaybackManager.unpause @ playbackmanager.js?v=3.2.36.10:3
PlaybackManager.playPause @ playbackmanager.js?v=3.2.36.10:3
dom.addEventListener.passive @ videoosd.js?v=3.2.36.10:1
Errors in developer network console:
 
500 OK for the .ts file. The process cannot access the file '\TRANSCODE DIR\transcoding-temp\17ea67819574809bcff2b146e03e3db147.ts' because it is being used by another process.

Server log file attached 

 

Thanks,

 

Attached Files


Edited by jfarre20, 18 November 2017 - 04:16 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: Transcode, web client, playback issues, cache

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users