Jump to content


Photo

Emby XML Metadata plugin has stopped working

XML

  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#61 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152599 posts
  • Local time: 01:31 PM

Posted 18 September 2017 - 12:37 PM

Bravo !



#62 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152599 posts
  • Local time: 01:31 PM

Posted 20 September 2017 - 01:50 PM

 
Right but the MCM and metabrowser are using the same node/subtree format and different single node formats and neither get read by Emby.  The key note here, I never noticed it do to "Download artwork and metadata from the internet" enabled.  But with it disabled Emby removes the Taglines.
 
Emby does not read single node in either format, from what I was able to interpret from the code.
 
The easiest compromise is changing TagLines to Taglines.  Or should we request the providers change these taglines again as shown in links above?
 
As a side note from @AdrianW's example Emby only displays the last tagline if there are multiple tagline.


Emby use to create "Taglines" according to the example on metabrowser, so when would it have changed to "TagLines"?
 

  <Taglines>
    <Tagline>Ka-ciao!</Tagline>
  </Taglines>
 
.

 

 

Done.



#63 AdrianW OFFLINE  

AdrianW

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 2491 posts
  • Local time: 01:31 AM
  • LocationPerth, Australia

Posted 21 September 2017 - 12:19 PM

Done.

 

Yep - that's fixed it. Thanks, Luke.



#64 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152599 posts
  • Local time: 01:31 PM

Posted 21 September 2017 - 01:12 PM

Well done.





Also tagged with one or more of these keywords: XML

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users