Jump to content

Unable to open Emby in WMC


BrettM
 Share

Recommended Posts

Hi 

I have been running emby in wmc for ages (around 2 years). I have had no issues until now, When I try to open emby auto start or clicking on the icon on the desktop it comes up "Invalid Application" unable to open Emby. I have tried deleting the server removing all traces, reinstalling setting the server up again but still no luck.

 

I have never uploaded logs before so hopefully I have the correct logs attached.

 

Any Help would be appreciated

 

Regards

 

Brett 

WMC Crash.txt

Link to comment
Share on other sites

Something in your WMC environment appears corrupted:

The system cannot find the file specified at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) 

First, I would try uninstalling EMC and re-installing it.  If that doesn't work, you may need to uninstall WMC itself and set it back up (use Add/Remove Windows features for this).

 

Hopefully, the first item will fix it but also be sure to pay attention to any anti-malware you have installed because it may be messing with necessary components.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...