Jump to content

Why does there app only connects on http? (Not https)


NemesisZeRo
 Share

Go to solution Solved by ebr,

Recommended Posts

Well, the question is in the subject

 

I blocked the public http ports on my server, which resulted in that I was unable to connect to my servers.

 

.. as soon as I opened the http ports it worked again, are not the streaming and other data protected by https automatically?

 

Skickat från min SM-J500FN via Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Just tested, no problem found:

 

 

587fcc336722f_Screenshot_20170118151116.

 

 

How to report a problem.

Well I'm connecting with emby connect.

 

By entering the IP it works, but not when using emby connect.

 

This is tested remotely, and the http port is closed by the router..

Edited by NemesisZeRo
Link to comment
Share on other sites

Luke; anyway to force emby connect to use the https?

 

Since when I'm disabling the http the emby connect can't connect

 

Skickat från min SM-J500FN via Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

There is an option in the server hosting setup to publish the https address as the public address.  Is it selected?

Link to comment
Share on other sites

There is an option in the server hosting setup to publish the https address as the public address. Is it selected?

Thanks, that did the job.

 

I misinterpreted that function, I thought it was If you had your own domain address, not thru emby connection..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...