Jump to content


Photo

Unable to play video in new Roku Beta.


Best Answer ebr , 18 January 2017 - 10:11 AM

The sample you provided played fine for me.  Have you tried with the latest version of the app?

 

If it still doesn't work, try refreshing the item in the web app.

Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Koleckai Silvestri OFFLINE  

Koleckai Silvestri

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 3768 posts
  • Local time: 05:02 PM

Posted 13 January 2017 - 11:44 PM

58799e5b3a7bb_snip_20170113193742.png

 

This video doesn't play in the new beta. It does play in the Web Client, current Roku App, and the Blue Neon App. When I select this video and press either play or resume in the new beta, nothing happens. Other videos do play.



#2 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 43756 posts
  • Local time: 08:02 PM

Posted 14 January 2017 - 02:19 PM

Is an ffmpeg log created?



#3 Koleckai Silvestri OFFLINE  

Koleckai Silvestri

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 3768 posts
  • Local time: 05:02 PM

Posted 15 January 2017 - 12:44 AM

The request doesn't appear to be sent to the server. Selecting either Resume or Play doesn't appear to do anything. Will check again but I suspect there is no log.

#4 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 43756 posts
  • Local time: 08:02 PM

Posted 15 January 2017 - 12:13 PM

What sound does the unit make when you click on it?  Is it the "badink" that you get when you click on something that works or the "boink" that you get when you do something that does nothing?

 

Can you provide the sample file?



#5 Koleckai Silvestri OFFLINE  

Koleckai Silvestri

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 3768 posts
  • Local time: 05:02 PM

Posted 17 January 2017 - 02:17 PM

When selecting the button, it plays the normal select sound. It doesn't do anything after that.

 

Will upload the video to OneDrive and send you a private link.



#6 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 43756 posts
  • Local time: 08:02 PM

Posted 18 January 2017 - 10:11 AM   Best Answer

The sample you provided played fine for me.  Have you tried with the latest version of the app?

 

If it still doesn't work, try refreshing the item in the web app.


  • Koleckai Silvestri likes this

#7 pclausen OFFLINE  

pclausen

    Advanced Member

  • Members
  • 373 posts
  • Local time: 08:02 PM

Posted 18 January 2017 - 12:21 PM

What's the process for upgrading to the latest version of the app?  Log into my.roku.com and install the private channel on top of the already installed one, then reboot the Roku?



#8 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 43756 posts
  • Local time: 08:02 PM

Posted 18 January 2017 - 02:25 PM

Just do a system check for updates.



#9 Koleckai Silvestri OFFLINE  

Koleckai Silvestri

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 3768 posts
  • Local time: 05:02 PM

Posted 18 January 2017 - 04:11 PM

Ran the system update to make sure the app was at the latest version and the video does play now.



#10 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 43756 posts
  • Local time: 08:02 PM

Posted 18 January 2017 - 04:56 PM

Thanks for confirming.  I think you were stuck on a really old version somehow.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users