Jump to content


Photo

cinema mode trailers don't play when local only

cinema mode trailers previews

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 bric OFFLINE  

bric

    Advanced Member

  • Members
  • 45 posts
  • Local time: 05:15 PM

Posted 13 January 2017 - 05:49 PM

No trailers play when I start a movie.

 

Settings are as here:

Selection_002.png

 

To summarize:

Cinema Mode is enabled in playback for 'movies' and 'episodes'.

I disabled all the internet based trailers since I have local versions.

I enabled 'include trailers from movies in my library'.

I set 'number of trailers' to '3'

I enabled 'only play trailers from unwatched content'.

 

emby is Version 3.1.2.0

 

this happens for me both in

the web interface,

the kodi app (I've got premium)

from kodi on the same machine as the emby-server,

from kodi on another machine.

 

My trailers are stored beside the movies in the same directory, like so:

./movies/moviename.mkv

./movies/moviename-trailer.mkv

 



#2 bric OFFLINE  

bric

    Advanced Member

  • Members
  • 45 posts
  • Local time: 05:15 PM

Posted 14 January 2017 - 05:03 PM

Also worth noting that if I check off any of the four 'premium' trailer options for streaming sources, it works fine (plays some trailers ... not sure of source).

 

And perhaps of note: the previous version had a slightly different (related?) issue where it would play only the local trailers (if selected) but it played the trailer for the selected movie before playing others.


Edited by bric, 19 January 2017 - 06:07 PM.


#3 bric OFFLINE  

bric

    Advanced Member

  • Members
  • 45 posts
  • Local time: 05:15 PM

Posted 19 January 2017 - 06:06 PM

Is this something that happens to everyone (i.e., bug report material) or is it just something about my setup?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135740 posts
  • Local time: 08:15 PM

Posted 19 January 2017 - 06:25 PM

Thanks for the report. It is being looked into.



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135740 posts
  • Local time: 08:15 PM

Posted 20 January 2017 - 12:04 PM

Hi @bric, this is being resolved for the next release, thanks !







Also tagged with one or more of these keywords: cinema mode, trailers, previews

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users