Jump to content

Server - "Played" flag not updated on-the-fly as before


anderbytes
 Share

Recommended Posts

anderbytes

I just noticed something that didn't used to happen.  :-/

 

When I tick something as "Played" usually browsing inside Emby would reflect the update, as of not appearing in "Resume" list.

In latest 3.1.0 version, I had to refresh the browser so Emby could really hide the Played from the "Resume" list.

Can you reproduce it?

Link to comment
Share on other sites

anderbytes

Can you list out the exact steps you took? thanks.

I logged in, saw Home screen load, hovered the mouse on the top of the movie banner, clicked "Watched" flag, then went to "Next Up"... after a moment I came back to "Home", and the movie was still there, with the same playback progressbar, when usually it would be gone because of the "Watched"

Link to comment
Share on other sites

If you "came back to home" by hitting the back button on your browser you probably would need to refresh the page or normal browser caching would just present the old page to you.

Link to comment
Share on other sites

anderbytes

I clicked the "Home" by the left side of "Next Up".

 

I understand the implications of pressing the back button on the browser, that's why I don't use it in serious tests

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...