Jump to content

Emby Kodi and TV TUnes


maximilianh75
 Share

Recommended Posts

maximilianh75

Hi

When I generate library of themes with emby kodi addon I have a problem

I use streams files with youtube for my themes 

The strm files work fine but I have to manually edit tvtunes.xml files generate by emby kodi plugin . I have to change the path because the addon put inside de xml the content of the strm file and not the path and the name of the strm file inside

Any posible to change that???

 

 

Link to comment
Share on other sites

maximilianh75

In userdata the emby kodi addon generates the xml files used for tvtunes to work

C:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\Kodi\userdata\profiles\XXXXusername\addon_data\plugin.video.emby\library

 

Correct xml data to work inside TVTUNES.nfo

<tvtunes><file>SMB://XXXXXX(SERVER-NAME)/E/MEDIA/CINE/CINE_VO/2000-2010/2012/Backdrops/Theme.strm</file></tvtunes>

 

bad xml data Emby-kodi plugin generated automatically

 

<tvtunes><file>plugin://plugin.video.gdrive/?mode=video&username=XXXXXXXXX5ii%40gmail.com&filename=XXXXXXXXXXXXXX&title=2012

</file></tvtunes>
Or
<tvtunes><file>plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=(XXXXXXX)</file></tvtunes>
 
Emby plugin copy the strm content inside the tvtunes.nfo file and not the path file and file name
SMB://XXXXXX(SERVER-NAME)/E/MEDIA/CINE/CINE_VO/2000-2010/2012/Backdrops/Theme.strm  =======>CORRECT
plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=(XXXXXXX) ==========>BAD
Edited by maximilianh75
Link to comment
Share on other sites

maximilianh75

In userdata the emby kodi addon generates the xml files used for tvtunes to work

C:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\Kodi\userdata\profiles\XXXXusername\addon_data\plugin.video.emby\library

 

Correct xml data to work inside TVTUNES.nfo

<tvtunes><file>SMB://XXXXXX(SERVER-NAME)/E/MEDIA/CINE/CINE_VO/2000-2010/2012/Backdrops/Theme.strm</file></tvtunes>

 

bad xml data Emby-kodi plugin generated automatically

 

<tvtunes><file>plugin://plugin.video.gdrive/?mode=video&username=XXXXXXXXX5ii%40gmail.com&filename=XXXXXXXXXXXXXX&title=2012

</file></tvtunes>
Or
<tvtunes><file>plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=(XXXXXXX)</file></tvtunes>
 
Emby plugin copy the strm content inside the tvtunes.nfo file and not the path file and file name
SMB://XXXXXX(SERVER-NAME)/E/MEDIA/CINE/CINE_VO/2000-2010/2012/Backdrops/Theme.strm  =======>CORRECT
plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=(XXXXXXX) ==========>BAD

 

Can you give a specific example, thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Angelblue05

Ok, thanks. Will look into it later today.

 

Edit: the fix is currently in github, but I still have to verify submenus before pushing out a new version.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Angelblue05
Link to comment
Share on other sites

maximilianh75

Ok, thanks. Will look into it later today.

 

Edit: the fix is currently in github, but I still have to verify submenus before pushing out a new version.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thank You A lot

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

maximilianh75

Ok, thanks. Will look into it later today.

 

Edit: the fix is currently in github, but I still have to verify submenus before pushing out a new version.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok I 'll download and try-it 

Link to comment
Share on other sites

maximilianh75

Ok, thanks. Will look into it later today.

 

Edit: the fix is currently in github, but I still have to verify submenus before pushing out a new version.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Not working, still addin the content of the strm file against the path of the STRM

Link to comment
Share on other sites

Angelblue05

Hmm. Odd. I will double verify but in my test it was adding the path to the strm file rather than what is in them.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

maximilianh75

Hmm. Odd. I will double verify but in my test it was adding the path to the strm file rather than what is in them.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

You are using normal strms. or plugin strms. Maybe the first word than call the plugin make the difference.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...