Jump to content

Media library scanning stuck at 16,7%


leforban
 Share

Recommended Posts

leforban

Hi !

 

I'm running Emby server (latest version 3.1.127 as i'm writing this post) on my Synology DS414j . I restarted my NAS and the Emby server a few times but it looks like Emby has never been able to complete the scan. I have a fairly large movie collection (3700) and a few TV shows (which btw are not automatically recognized  :(  ).

 

Could you please tell me what's blocking the scan ? Hope I attached the right log file  :rolleyes:

 

Thanks ! 

server-63608062344.txt

Link to comment
Share on other sites

Hi, the scan seems to be moving so as far as I can tell it's not stuck. I would just be patient. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Thx !

 

I've seen your message ;)

 

I went back to SQL library for now. I feel like my entry level NAS is to slow to properly handle Emby. I'll come back to Emby when i'll upgrade to a more powerfull server ;)

Link to comment
Share on other sites

solabc16

Hello @@leforban

 

If you do have a spare moment, do take it for a test drive, we've had good feedback from the Marvell based Synology platforms. (which are also ARMv7 based)

 

Of course, any serious transcoding is likely out of the question.

 

However, with direct play support possible for a number of popular configurations, this should be the prime objective for any setup.

 

Best

- James

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...