Jump to content


Photo

Series & Episode Title missing from Pushover Notification

Notification Missing Pushover Series Episode

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 03 August 2016 - 03:51 AM

57a1a28eb134d_file1.jpg



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138124 posts
  • Local time: 09:04 AM

Posted 03 August 2016 - 01:13 PM

Thanks for the report.



#3 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 17 August 2016 - 08:35 AM

Thanks, any idea if/when this will get fixed?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138124 posts
  • Local time: 09:04 AM

Posted 17 August 2016 - 11:39 AM

It's being looked into, thanks.



#5 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 19 August 2016 - 04:38 AM

Brilliant, thanks for the exceptional application.



#6 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 24 August 2016 - 08:46 AM

Thanks for fixing this.  GUess this case is now closed :)



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138124 posts
  • Local time: 09:04 AM

Posted 24 August 2016 - 11:43 AM

Thanks for reporting back.



#8 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 25 April 2017 - 06:36 AM

Hi, a similar bug is now (or has been for a while in fact) present.

 

For the (terrible) programme "Love & Hip Hop Atlanta" - which must be noted is for my wife, not me... the following appears as  Pushover notification simply displaying "Love"...

 

58ff2686c22f8_Image.png



#9 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Members
  • 46994 posts
  • Local time: 09:04 AM

Posted 25 April 2017 - 07:43 AM

I think your server is just trying to send you some good feelings :).

 

I'm sure the issue is the '&' in the title -which just needs to be escaped.



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138124 posts
  • Local time: 09:04 AM

Posted 25 April 2017 - 01:41 PM

Yes in which case the pushover plugin will need an update.

#11 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 05 July 2017 - 03:52 AM

Hi,

 

This bug still appears to be out there, I think everything I have is up-to-date too. Are you saying the the issue with the Pushover plugin and hence not with you guys?

 

595c9a9746603_1.jpg


Edited by Kurosh, 05 July 2017 - 03:53 AM.


#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138124 posts
  • Local time: 09:04 AM

Posted 05 July 2017 - 11:04 PM

@Kurosh yes looks like it is still out there. I'm going to push an update to the plugin that will remove the & altogether. That's not the best fix, it would be better to find the escaping requirements from the Pushover API and do it that way. But it will at least allow the full message title to be sent. Hopefully a community member can help improve it, perhaps @chef if he uses PushOver. I've added a comment in the code about it. Thanks.


  • Kurosh likes this

#13 Kurosh OFFLINE  

Kurosh

    Advanced Member

  • Members
  • 47 posts
  • Local time: 02:04 PM

Posted 06 July 2017 - 03:33 AM

I've actually noticed that all my plugins automatically update just fine other than Pushover despite trying to force the issue by running the 'check for plugin updates' scheduled task which doesn't resolve the issue.  I then updated manually by going to the Pushover plugin in the Catalogue section and selecting the latest version to install.  I have done it this manual process again this morning to install the latest release just pushed (3.0.6395.41424).


Edited by Kurosh, 06 July 2017 - 03:36 AM.


#14 chef ONLINE  

chef

    Advanced Member

  • Developers
  • 3953 posts
  • Local time: 09:04 AM
  • LocationPeterborough, Canada

Posted 06 July 2017 - 06:43 AM

👍

#15 chef ONLINE  

chef

    Advanced Member

  • Developers
  • 3953 posts
  • Local time: 09:04 AM
  • LocationPeterborough, Canada

Posted 07 July 2017 - 09:16 AM

I see how to fix this, but I (embarrassingly) have never made a pull request on github before.

I'll learn right now... Sorry for the wait.





Also tagged with one or more of these keywords: Notification, Missing, Pushover, Series, Episode

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users