Jump to content


Photo

Did channels and trailers change?


Best Answer Luke , 07 May 2016 - 05:14 PM

Ok, yes, I can reproduce. Looking into it. If you want to try the beta server, I'll try to get this into a build for tomorrow. Thanks.

Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 5432 posts
  • Local time: 02:06 PM

Posted 22 April 2016 - 04:38 PM

Download channel content failed.

31 minutes ago

Could not load type 'MediaBrowser.Controller.Channels.IChannelMediaItem' from assembly


Also... Local trailers arent showing media info, nor are they passing stream info. This is strange right? Is local trailer support broken or smth?

101993776555f432818d7effb7ae76cb.jpg

There used to be a thumb image shown and media info. If I play this, it will force transcode because of this missing media info. Shortly after the app will crash trying to create an OSD with video/audio stream info which isnt present. The trailer continues to play, but in the background the app has crashed. After trailer ends, app is stuck. This used to work. What has changed in regards to this?

Edited by speechles, 22 April 2016 - 04:54 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 137726 posts
  • Local time: 05:06 PM

Posted 22 April 2016 - 04:54 PM

update the plugin to the latest version and that should be fixed.



#3 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 5432 posts
  • Local time: 02:06 PM

Posted 22 April 2016 - 04:56 PM

Huh? I checked for plugin updates it said I am up to date. I am running beta 3.0.5943.0. Do I need to delete the plugin manually and redownload to get the newest version?

@Luke is there something I am missing here? *confused*

P.s. i know it isnt the app as this did previously work so hmm.. Wondering...quagmire... How to proceed?

Edited by speechles, 22 April 2016 - 06:07 PM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 137726 posts
  • Local time: 05:06 PM

Posted 22 April 2016 - 10:29 PM

what version of the channel downloader plugin do you have?



#5 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 5432 posts
  • Local time: 02:06 PM

Posted 23 April 2016 - 12:55 AM

what version of the channel downloader plugin do you have?

Channel downloader
1.0.5820.30068

Trailers
1.0.5946.24707

The trailer plugin appears fine. It is the server having the issue. The servers support of local trailers is broken. Local trailers arent passing media or stream info. Has no one else noticed this?

Both of these cause me issues. :(

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Edited by speechles, 23 April 2016 - 01:00 AM.


#6 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15003 posts
  • Local time: 10:06 PM
  • LocationKent, England.

Posted 23 April 2016 - 02:14 AM

I posted about the Channel Downloader plugin failing earlier this month, but didn't get any replies!

I see the latest version is v1.5876.24104, which is different to what you posted above.

I'm gonna reinstall it now.

#7 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15003 posts
  • Local time: 10:06 PM
  • LocationKent, England.

Posted 23 April 2016 - 02:18 AM

And it still fails.

2016-04-23 07:15:37.2428 Error TaskManager: Error
	*** Error Report ***
	Version: 3.0.5956.20645
	Command line: C:\Users\Media\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
	Processor count: 4
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	Program data path: C:\Users\Media\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server
	Application Path: C:\Users\Media\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe
	Could not load type 'MediaBrowser.Controller.Channels.IChannelMediaItem' from assembly 'MediaBrowser.Controller, Version=3.0.5956.20629, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
	System.TypeLoadException
	   at ChannelDownloader.ChannelDownloadScheduledTask.<DownloadChannelContent>d__2e.MoveNext()
	   at System.Runtime.CompilerServices.AsyncTaskMethodBuilder.Start[TStateMachine](TStateMachine& stateMachine)
	   at ChannelDownloader.ChannelDownloadScheduledTask.DownloadChannelContent(QueryResult`1 result, String path, CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress)
	   at ChannelDownloader.ChannelDownloadScheduledTask.<DownloadAllChannelContent>d__27.MoveNext()
	--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
	   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
	   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
	   at ChannelDownloader.ChannelDownloadScheduledTask.<DownloadContent>d__14.MoveNext()
	--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
	   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
	   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
	   at ChannelDownloader.ChannelDownloadScheduledTask.<Execute>d__7.MoveNext()
	--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
	   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
	   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
	   at MediaBrowser.Common.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.<ExecuteInternal>d__b.MoveNext()
	
2016-04-23 07:15:37.2428 Info TaskManager: Download channel content Failed after 0 minute(s) and 4 seconds


#8 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 5432 posts
  • Local time: 02:06 PM

Posted 23 April 2016 - 02:40 AM

@CBers Yeah, not sure what it downloads anymore though. Since ya know most things stream now rather than download. What I am more concerned about is the local trailers being out of whack. It is immediately noticeable to me.

 

@Luke Here is what is strange.

 

This one is broken:

    url = GetServerBaseUrl() + "/Users/" + HttpEncode(getGlobalVar("user").Id) + "/Items/" + HttpEncode(videoId) + "/LocalTrailers"

 

This one isn't broken:

url = GetServerBaseUrl() + "/Users/" + HttpEncode(getGlobalVar("user").Id) + "/Items/" + HttpEncode(videoId) + "/SpecialFeatures"

 

What has changed? Something is out of whack. :(


  • CBers likes this

#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 137726 posts
  • Local time: 05:06 PM

Posted 23 April 2016 - 02:00 PM

@CBers Yeah, not sure what it downloads anymore though. Since ya know most things stream now rather than download. What I am more concerned about is the local trailers being out of whack. It is immediately noticeable to me.

 

@Luke Here is what is strange.

 

This one is broken:

    url = GetServerBaseUrl() + "/Users/" + HttpEncode(getGlobalVar("user").Id) + "/Items/" + HttpEncode(videoId) + "/LocalTrailers"

 

This one isn't broken:

url = GetServerBaseUrl() + "/Users/" + HttpEncode(getGlobalVar("user").Id) + "/Items/" + HttpEncode(videoId) + "/SpecialFeatures"

 

What has changed? Something is out of whack. :(

 

The plugin and these api's are two completely separate features. I'm not aware of local trailers having any problems, in fact, they're working just fine in my testing.



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 137726 posts
  • Local time: 05:06 PM

Posted 07 May 2016 - 05:14 PM   Best Answer

Ok, yes, I can reproduce. Looking into it. If you want to try the beta server, I'll try to get this into a build for tomorrow. Thanks.


  • speechles likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users