Jump to content
gochiefs88842

ANSWERED "Scheduled Tasks" Not Loading in Chrome (Works in IE)

Recommended Posts

gochiefs88842

This was working fine prior to the most recent server upgrade (Version 3.0.5871.0).  I have not added any extensions or changed Chrome's browser settings.  Screenshots (contemporaneous) attached.

 

FWIW, I do note that the server is failing to "Check for application updates" on the visible IE browser.  I am currently viewing all of this remotely, but I can upload logs when I get home if necessary. Curious if this has any relation to the other forum topic re: browser UI issues with editing.

post-4652-0-25727600-1455815208_thumb.jpg

post-4652-0-68065400-1455815219_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, thanks for the report. I can't reproduce this. Perhaps there was just some intermittent resource loading failure. I would try again later.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
gochiefs88842

I've been able to run all tasks remotely through IE except for "Check for application updates."  I've also been able to restart the server through the browser app.  I will try to manually restart when I get home and I'll report back with the results.  Thanks for the quick response, Luke.

 

Update: Appears to have been a DNS drop issue; not sure why I was able to access remotely through IE, but Chrome tabs were not loading on the server side computer and other apps (Teamviewer, Google Drive) were not loading/active.  Very weird. Power toggled and restored access.

Edited by gochiefs88842

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...