Jump to content


Photo

[BUG] Genre screens not being built

theatre bug genre

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 buddyweiser OFFLINE  

buddyweiser

    Advanced Member

  • Members
  • 481 posts
  • Local time: 11:39 AM
  • LocationOhio

Posted 18 January 2016 - 08:51 AM

I posted this in the main testing forum, but then I realized everyone was posting bugs as new topics.

 

I've found a small issue with the genre screens not being built. To recreate issue, when browsing libraries, if you click on "All Series" or "All Movies" etc at the bottom left of the home screen of the perspective screens, then scroll over to "Genres" and select OK. Then, if you go to click on "More" of any genre, it doesn't build a list of all series/movies in that particular genre, it instead lists ALL of your series/movies.



#2 IcyBergals OFFLINE  

IcyBergals

    Advanced Member

  • Members
  • 36 posts
  • Local time: 10:39 AM

Posted 18 January 2016 - 10:49 AM

That's something that is working in the Dev version of the server but hasn't been pushed to beta/stable yet.



#3 Xzener OFFLINE  

Xzener

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 3112 posts
  • Local time: 08:39 AM
  • LocationLemoore, CA

Posted 18 January 2016 - 12:24 PM

Known issue, which will be fixed in server updates.

Edited by Xzener, 18 January 2016 - 12:26 PM.

  • buddyweiser likes this





Also tagged with one or more of these keywords: theatre, bug, genre

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users