Jump to content


Photo

Old Emby Theater-Next Up: Every single image is wrong

mbt et wrong images theater

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pmac OFFLINE  

pmac

    Advanced Member

  • Members
  • 614 posts
  • Local time: 09:08 AM
  • LocationOntario, Canada

Posted 16 January 2016 - 06:42 PM

Hi, MBT seemed to be working fine for me (except for a brightness issue that I've mentioned in other threads) until the release of the new version. I reinstalled the "portable" version to get rid of the "Try the new Emby Theater" message every time I signed in, and now all of the User Images are wrong or missing (They are still fine in the server/web app), and the "Next Up" section is a mess: All of the images are from either the wrong series, a movie, or as you can see in the one in the top left; is actually one of the user profile images. (Actually, I believe the "Dark Matter" image in the bottom right is the correct image).

Screens:

 

569ac6ca9acd1_UserImages.jpg

 

569ac6ea4cbae_NextUp.jpg

 

Actually, looking closer. For some reason most of the images are from the series "Extant", which is a series I've watched recently, if that makes a difference at all.



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 145887 posts
  • Local time: 09:08 AM

Posted 16 January 2016 - 06:51 PM

that's very odd. i have never seen that before. if you download again and extract to another location does it continue to happen?



#3 pmac OFFLINE  

pmac

    Advanced Member

  • Members
  • 614 posts
  • Local time: 09:08 AM
  • LocationOntario, Canada

Posted 16 January 2016 - 07:03 PM

Sorry, I ended up fixing it by manually deleting everything to do with MBT off of my computer (I left the new ET on though), and copied the portable files back to where it was installed. All is well now. For whatever reason I was unable to uninstall it (hence the manual deletion). It wasn't listed in "Add/Remove Programs", and when I tried manually running the uninstaller, it told me to "Uninstall from Programs and Features". No matter though, it's working now.

(Other than the brightness issue I've brought up in other threads...)


  • Luke likes this





Also tagged with one or more of these keywords: mbt, et, wrong, images, theater

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users