Jump to content

Version 3.0.5781.3 Subtitle won't display


grouik1er
 Share

Go to solution Solved by Luke,

Recommended Posts

grouik1er

Hello,

 

Subtitle won't display in the last server version installed on my windows 10.

I try to change during playback, Fast Forward, Rewind but nothing display.

 

Langage track change is ok.

 

Thanks

 

 

Update : PGS subtitle are ok, PGS muxed in mkv are showed ok;  SRT muxed in mkv don't show anything

server-63584497048.txt

transcode-0403a6c5-6d00-4298-ae3a-ec443c77f332.txt

Edited by grouik1er
Link to comment
Share on other sites

  • Solution

There is a newly introduced bug in firefox's text tracks implementation. You'll have to use Chrome for now.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

grouik1er

There is a newly introduced bug in firefox's text tracks implementation. You'll have to use Chrome for now.

Thanks for the answer.

 

I just install Chrome 46 and srt subtitle embeded in mkv show ok,

 

Perhaps maintain a thread with know bug in the most recent browser version would be help people.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

There is a newly introduced bug in firefox's text tracks implementation. You'll have to use Chrome for now.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...