Jump to content
marcelovz

Problems in Emby Beta 3.0.5713.6 with Emby for Android

Recommended Posts

marcelovz

Hi

 

I downloaded and install Emby Beta 3.0.5713.6 on my Windows 8.1 Pro x64 and i'm having the folowing issues:

 

1) When using Emby for android 2.4.8 (latest) when try to stream video to my device, the video keeps loading forever and don't play and

    I had to restart my phone and in my PC the ffmpeg.exe keeps runing using high memory rate until I restart Emby Srver.

 

2) So I downgrade to Emby 3.0.5675.1 and the video stream are ok, but when I try to play musics, the Emby for Android play wrong musics,

    i.e., I choose one music and Emby for Android play another music, and if I choose other music, Emby for Android start to paly the previous

    wrong music.

 

The only combination that works fine is Emby 3.0.5675.1 and Emby for Android 2.3.98.

 

Less bad that I had saved earlier versions of Emby for Android, otherwise I could no longer use Emby on my Android.

I hope that before making this official version of Emby Beta, you really test the Emby Server with Emby for Android, because once published the official version can not go back

 

Thanks for your attention.

Edited by marcelovz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

I'll work with you. We'd like to get the stable server release out, so better to go back to the beta and report whatever your issue is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

I'll work with you. We'd like to get the stable server release out, so better to go back to the beta and report whatever your issue is.

Ok.

So let's go.

in about 15 minutes I wil begin to post the logs

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

I'll work with you. We'd like to get the stable server release out, so better to go back to the beta and report whatever your issue is.

Hi

 Attached are the logs (Emby_logs.zip) and the procedures (Emby_Procedures.txt) that I made with time and description.

Please let me know if you received.

Please read the Emby_Procedures.txt. It's important.

Thanks

Emby_Procedures.txt

Emby_Logs.zip

Edited by marcelovz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

well for now, we just want to get the new server released, so can you try again with the release version of the android app + beta server? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

well for now, we just want to get the new server released, so can you try again with the release version of the android app + beta server? thanks.

But these logs was already maden with the Emby Beta and the Android (2.4.8 _latest)

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

But these logs was already maden with the Emby Beta and the Android (2.4.8 _latest)

thanks

But these logs was already maden with the Emby Beta and the Android (2.4.8 _latest)

Did you see the logs ?

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

well for now, we just want to get the new server released, so can you try again with the release version of the android app + beta server? thanks.

I dont understand whats happening.

i´m using the Beta server....

Why in the log appear 3.0.5675.1 ?

There is different path for the logs of the Beta version ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

I dont understand whats happening.

i´m using the Beta server....

Why in the log appear 3.0.5675.1 ?

There is different path for the logs of the Beta version ?

If I was in the Stable version the errors would not have happened

 

In the zip file there two servers logs

the correct is server-63576665053.txt refer to the Beta Server

Edited by marcelovz

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

Hi Luke

 

I saw a new alpha release 3.0.5724 and I would like to know if the problems that I reported in this post were fixed,

because I'm afraid to update and continue with the same problems.
 

If I upgrade to the new version, is there any way to downgrade to version 3.0.5675.1?

Thank you very much for your attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

No answer yet ?

I'm waiting for a reply please.

I need to know if I update my Emby Server, I can do a Downgrade to the earliy version.

I'm waiting

Thanks

Edited by marcelovz

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

well for now, we just want to get the new server released, so can you try again with the release version of the android app + beta server? thanks.

Hi Luke

 

I saw a new alpha release 3.0.5724 and I would like to know if the problems that I reported in this post were fixed,

because I'm afraid to update and continue with the same problems.

 

If I upgrade to the new version, is there any way to downgrade to version 3.0.5675.1?

 

Thank you very much for your attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

The current release is not alpha - it is a full Release level server.  The only way we'll be sure if the issue is fixed is if you try it and tell us.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

The current release is not alpha - it is a full Release level server.  The only way we'll be sure if the issue is fixed is if you try it and tell us.

Thanks for your attention

If I update, there is any way to downgrade to early version ?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

When the server updates, it creates a backup of the old version called "System.old".  If you upgrade and it doesn't work, you can shut down the server and then copy this folder back to "System".

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

When the server updates, it creates a backup of the old version called "System.old".  If you upgrade and it doesn't work, you can shut down the server and then copy this folder back to "System".

Hi

Thanks for your attention

 

I updated my Emby Server (today) to the full Release level server, but unfortunately are happening exactly the same problems as described in this post.

EXACTLY THE SAME

I had to downgrade the Emby Server for the stable version 3.05.675.1 and the Emby for Android to version 2.3.80, so that everything works as it should.

 

I hope that these problems are solved because as did a monthly subscription to have the sync feature and more and I paid for Emby for Android too.

 

Is there any estimate of when these problems will be solved?

Because I like to have my Emby Server updated.

 

Thanks

Marcelo

Edited by marcelovz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

I'm still not sure there is a problem to be honest, so at the moment I'm currently not doing anything for it. The logs don't show any evidence of a problem. I think it's possible you could see the same problem on both servers if you try enough times.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

I'm still not sure there is a problem to be honest, so at the moment I'm currently not doing anything for it. The logs don't show any evidence of a problem. I think it's possible you could see the same problem on both servers if you try enough times.

Hi Luke

No. it's only happen with the new server. I tried several times with the new server and the old.

In the old server all works fine every time, even trying to play same movie many times.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

I'm still not sure there is a problem to be honest, so at the moment I'm currently not doing anything for it. The logs don't show any evidence of a problem. I think it's possible you could see the same problem on both servers if you try enough times.

 

I'm still not sure there is a problem to be honest, so at the moment I'm currently not doing anything for it. The logs don't show any evidence of a problem. I think it's possible you could see the same problem on both servers if you try enough times.

There is any way to generate logs in Emby for Android ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

Hi Luke

No. it's only happen with the new server. I tried several times with the new server and the old.

In the old server all works fine every time, even trying to play same movie many times.

There is any way to generate logs in Emby for Android ?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelovz

Hi

 

I downloaded the latest version of Emby for Android (2.4.15) and now the problems with the movies that I had with the Emby Server 3.0.5724.3 was solved.

 

But I found new problems:

 

1) The srt subtitles don't work. If I change my subtitle to srt, noyhing happens and the subtitle is not shown. Only embed subtitles (vosub) are working.

 

2) When playing any music, the pause button  does not work  in  the footer bar, or going for the remote (controls). Only the stop button works in remote (controls).

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi

 

I downloaded the latest version of Emby for Android (2.4.15) and now the problems with the movies that I had with the Emby Server 3.0.5724.3 was solved.

 

But I found new problems:

 

1) The srt subtitles don't work. If I change my subtitle to srt, noyhing happens and the subtitle is not shown. Only embed subtitles (vosub) are working.

 

2) When playing any music, the pause button  does not work  in  the footer bar, or going for the remote (controls). Only the stop button works in remote (controls).

 

Thanks

 

@@marcelovz these should all be resolved now, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...