Jump to content

Emby docker at Synology, setup wizard efter reboot


jvels
 Share

Recommended Posts

Hi

 

I have got the docker "image" and installed at my synology (DSM 5.2) and after the setup it are running. If I then turn off the container in docker, and then start it agian, then Emby start with the wizard agian??? ANy sugestion what I do wrong?

 

/Jesper

Link to comment
Share on other sites

FlyGuy94

Don't use the GUI to install it use the command line WITH the variables especially the [DataPath] one that is the one that saves your config.

Link to comment
Share on other sites

Hi

 

I have created the container with:

docker run -d --net=host -v /volume1/film/config -v /volume1/film -e TZ=TimeZone --name=EmbySe emby/embyserver:latest

 

And then afterwards into the gui to add ports.

 

But the same, after restart wizard :(

 

/Jesper

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

I had a similar problem early on. Check the permissions for the volumes you are presenting up. Emby needs rw permission on your config volume, and if you want it to update nfos or other metadata (fan art, logos, etc), it will also need rw permissions on them too.

 

This isn't a rocker permission or variable, it is a base level permission in dsm.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...