Jump to content

Server installs on MBP, but not Mac Mini


olsoneric73
 Share

Recommended Posts

olsoneric73

Trying to install server on Mac Mini 2.5 i5, 16 GB RAM. It just runs and hangs after the Metadata, never installing the server (log attached). Meanwhile, it installs fine on my MBP 2.7 i7, 16GB RAM. Wondering if we might know what gives?

 

 

server-63569486799.txt

Link to comment
Share on other sites

Ok, ultimately this isn't so much a fault of the server but rather there is some configuration that needs to get documented into the installation steps. unfortunately being on a dev box I did it a while ago and haven't had a problem. so far with the mac server we've seen about 50/50 where many users install without a problem but some run into the same error in your log. i just have to recall what the fix was, but it was some kind of authorization if i remember right.

Link to comment
Share on other sites

olsoneric73

Those numbers add up... I've got one working, one not... lol 

If you remember and can post, that would be great. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Yea I'm not happy about it but I am just not sure what it is, and the same goes for the users who aren't having any issues. Inevitably they had to authorize something for some other software they installed and that has taken care of whatever is needed here.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...