Jump to content

Stuttering after 5-7 min


Baldrdk
 Share

Recommended Posts

Baldrdk

Hello.

I am experienceing stuttering when streaming to both my android 4.4.4, and surfaceRT tablet.

The first 5-7 minutes are fine, but after that the stuttering begings with 15sek stream then pause.

I have to go very low in bitrate before it stops, around 650kb/s.

Everything works fine when streaming to my labtop, so im sure its not network.

 

My transcoding settings is set to higher speed and throtteling enabled.

 

Any suggestions?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Baldrdk

no, cpu maxes out in the first 30 sec of playback, after that its around 25%.

I have no problem transcoding to my labtop, running emby theatre.

Edited by Baldrdk
Link to comment
Share on other sites

jordy

Emby Theater doesn't require anything to be trans-coded. It has all the necessary codecs to play everything directly. I would say that your server is having trouble.

Link to comment
Share on other sites

Baldrdk

Well.

I found at least some of the solution.

After updating my android phone from kitkat to lolipop, the problem was solved. So i am guessing its an app and android version proplem.

The SurfaceRT still have the problem.

 

@@Scott the problem orcours on both local and internet.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

thefirstofthe300

Yeah. Google broke HLS in 4.4.2 I think. They didn't get it together and fix the issue until 5.0. However, Play Movies and TV still worked as did YouTube. Go figure. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...