Jump to content


Photo

Dev server not updating

dev server windows update

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 gillmacca OFFLINE  

gillmacca

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 07:05 PM
  • LocationSwindon, UK

Posted 27 May 2015 - 01:40 PM

With the last couple of dev updates, my server software isn't updating, it just loads the last version installed.

The only way I can get it to update to the latest version, is by installing the beta over the top



#2 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 47436 posts
  • Local time: 02:05 PM

Posted 27 May 2015 - 02:12 PM

Are there any relevant logs in either %appdata%\Mediabrowser-Installlogs or Emby-InstallLogs?



#3 gillmacca OFFLINE  

gillmacca

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 07:05 PM
  • LocationSwindon, UK

Posted 27 May 2015 - 02:14 PM

server update file:

Mediabrowser.Updater.exe Information: 0 : Creating console update session for server
Mediabrowser.Updater.exe Information: 0 : Updating Media Browser Server to version 3.0.5625.21849...
Mediabrowser.Updater.exe Information: 0 : Starting extract package.
Mediabrowser.Updater.exe Information: 0 : Creating backup by moving C:\Users\Andrew\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\System to C:\Users\Andrew\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\System.old
Mediabrowser.Updater.exe Error: 0 : Error creating backup. The process cannot access the file because it is being used by another process.
Mediabrowser.Updater.exe Error: 0 : Final extract failure.  Installation aborting
 
I don't know what else could be using the file


#4 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 47436 posts
  • Local time: 02:05 PM

Posted 27 May 2015 - 02:16 PM

Probably a stranded ffmpeg process or something else.  Restart the machine and see if it clears up.



#5 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 11:05 AM
  • LocationWashington State

Posted 27 May 2015 - 02:24 PM

Or have you checked to see if the server process is hanging on shutdown/restart.

 

http://emby.media/co...estartshutdown/


Edited by Happy2Play, 27 May 2015 - 02:24 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: dev, server, windows, update

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users