Jump to content

MB running on FreeNAS - doesn't recognizes any media


Noisefull
 Share

Recommended Posts

Hey there guys,

 

Im reading around here for quite a while now, and the first thing I would like to start off with is saying that you developers and community members are doing great work with your interest and proactivity in your help on every kind of issue brought to your forum. In my opinion this adds a big bunch of remarkable service quality to a plugin thats already great and free.

 

So here is my problem:

 

I have MB successfully running and accessible on FreeNAS-9.3-STABLE-20150227075 (installed via implemented Plugin Management), with a mounted storage in the related jail and a few small files in (.mkv and .jpg) inside. I also added the containing folder to the MB Library but MB doesn't recognize any movie or picture to view. Are there any things I probably could have missed setting MB/my library? Do I have to set special permissions? 

 

Please excuse me if forgot some important information about my setup.

 

 

Link to comment
Share on other sites

josh4trunks

MB needs read permissions for the files. if they're the usual 755 they should be readable, you might want to check that.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...