Jump to content


Photo
In-Progress

Vewd TV Apps, (For SONY and other TVs)

app tv sony please make

  • Please log in to reply
218 replies to this topic

#21 1ntroduc3 OFFLINE  

1ntroduc3

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 03 June 2016 - 01:29 PM

Hey Luke,

I can't. It remains black. If i type in any other URL like google it directly goes there.



#22 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 03 June 2016 - 01:29 PM

do you know what version of opera it has? you can find out by opening this page

 

http://www.whoishost...ols/user-agent/



#23 1ntroduc3 OFFLINE  

1ntroduc3

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 03 June 2016 - 01:33 PM

opera 9.80 linux arm v7l opera tv store/6222 presto /2.12.407 version/12.50 model/sony-kdl-40w605b sonycebrowser/1.0 

Is this any info you can use?


Edited by martheijnen, 03 June 2016 - 01:33 PM.


#24 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 03 June 2016 - 01:34 PM

yea ok thanks. that's much older than was expected.



#25 tomcdj OFFLINE  

tomcdj

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 03 June 2016 - 01:35 PM

Hey
I've tried too... Url Loader doesn't exist...
I'm trying to pair my TV with my account but i don't see the icon on the Opera TV store.
I've tried to install Opera TV Emulator extension on my Opera TV Browser but i can't...
What can i do ?
Hummm... Whoishostingthis.com says i'm on iPad Lol

 

Bad news : My TV store is the Foxxum App Store, not the Opera TV Store. HiSense TVs are running on Opera-based platform, not on Opera TV... :( 


Edited by tomcdj, 03 June 2016 - 02:38 PM.


#26 1ntroduc3 OFFLINE  

1ntroduc3

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 03 June 2016 - 01:44 PM

yea ok thanks. that's much older than was expected.

That means no compatibility i guess? :( Thanks for trying anyway :) Really like what you guys are doing here with Emby!



#27 Cremby OFFLINE  

Cremby

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 01:45 AM

Posted 03 June 2016 - 02:55 PM

yea ok thanks. that's much older than was expected.

 

My device also has 9.80. The device is only a year old. Are you planning to add support for this version?

 

Thanks



#28 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 03 June 2016 - 02:59 PM

Well first we have to understand what the issue is. I can't imagine a one year old device would be a major problem.



#29 tomcdj OFFLINE  

tomcdj

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 03 June 2016 - 03:05 PM

@Luke : Do you think i can install Opera TV Store on mine ? The Foxxum App Store has some Opera TV Apps (but it seem there are only 164 apps in total, i think Opera TV had more apps). I think that the manufacturers who believe in Opera are doing the same thing with Android and its forks in China



#30 Cremby OFFLINE  

Cremby

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 01:45 AM

Posted 03 June 2016 - 03:11 PM

Well first we have to understand what the issue is. I can't imagine a one year old device would be a major problem.

 

Yeah, I'm not sure. I am having the "black screen" with the above URL as well. I'm using URLLoader 1.3 if that helps. It's a Sony BDP S3200 blu-ray player. I guess it's 1.5 years old now (Jan 2015). If there is anything I can do to help you figure out the issue, please let me know.


Edited by Cremby, 03 June 2016 - 03:13 PM.


#31 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 04 June 2016 - 02:05 AM

Hi guys please try again. We added a new mechanism to try and send logging info to our server. That should help us find the issue. Thanks.



#32 tomcdj OFFLINE  

tomcdj

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 04 June 2016 - 05:58 AM

Did you think i can download the Opera Devices SDK (i can't find it) in order to build a custom firmware for HiSense TVs with the Opera TV Store ? 

The next solution for me is to buy a Android Box (i don't want Android !) or a Roku box (Amazon, Chromecast and similar aren't available in France)... 



#33 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 04 June 2016 - 12:06 PM

Did you think i can download the Opera Devices SDK (i can't find it) in order to build a custom firmware for HiSense TVs with the Opera TV Store ? 

The next solution for me is to buy a Android Box (i don't want Android !) or a Roku box (Amazon, Chromecast and similar aren't available in France)... 

 

I don't know the answer to that, sorry.



#34 1ntroduc3 OFFLINE  

1ntroduc3

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 04 June 2016 - 12:23 PM

Ill try again:-)

#35 BrettDioson OFFLINE  

BrettDioson

    Advanced Member

  • Members
  • 52 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 04 June 2016 - 02:16 PM

I just tried and I also get a black screen.

Opera/9.80 (Linux armv7L; opera tv store/6222) presto/2.12.407 version/12.50 model/Sony-XBR-55X850B SonyCEBrowser/1.0 (XBR-55X850B; CTV/PKG2.902AAA;USA)

#36 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 05 June 2016 - 03:13 PM

can you guys try again? we adjusted the logging. thanks.



#37 1ntroduc3 OFFLINE  

1ntroduc3

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 05 June 2016 - 03:30 PM

Tried it again, hopefully some log info will help.

If it;s good that you've got my IP tell me so you can filter all the loggings. I'll head it over with private message if needed :)



#38 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 06 June 2016 - 05:24 PM

can you please try again but add a query string param, just to bust any caching on the index.html

 

http://tv.emby.media/index.html?v=1

 

Thanks.



#39 BrettDioson OFFLINE  

BrettDioson

    Advanced Member

  • Members
  • 52 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 08 June 2016 - 07:08 PM

Same issue for me. Just a black screen.

#40 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:45 PM

Posted 08 June 2016 - 09:55 PM

Same issue for me. Just a black screen.

 

Thanks, if you tried today that will help us.







Also tagged with one or more of these keywords: In-Progress, app, tv, sony, please make

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users