Jump to content

MB won't open or stream properly outside of host machine


asiajason
 Share

Recommended Posts

asiajason

Hi,

 

I installed Version 3.0.5482.4 on Mac OS X 10.10.

 

I can watch movies on that mac no problem (localhost:8096).  Video/Sound is fine.

 

But on other macs in the house, if I browser to <IP>:8096 I get "Bad request - invalid host".  I can reach other servers on that host, such as XBMC at <IP>:8083. 

 

On other devices (iOS), it automatically recognizes the server, and plays video but no sound.

 

Please let me know what you need from me.   Also - where is the physical location of the log files?  Not the interface view, but the files themselves...

 

Thanks

 

Link to comment
Share on other sites

Beardyname

just to be sure, you did ip:port/mediabrowser right?

 

the trailing /mediabrowser is important to add (for now at least)

 

and i get the same error response if i fail to add /mediabrowser when i try :)

Link to comment
Share on other sites

asiajason

just to be sure, you did ip:port/mediabrowser right?

 

the trailing /mediabrowser is important to add (for now at least)

 

and i get the same error response if i fail to add /mediabrowser when i try :)

Thanks!  No I didn't - it wasn't apparent (to me) I must have missed this somewhere.

 

This worked in the browser on another Mac.  

However, on the iphone, I can't get it to play in the browser.  In the iOS client, it will play, but no sound.

 

Ideas?

Edited by asiajason
Link to comment
Share on other sites

Beardyname

Thanks!  No I didn't - it wasn't apparent (to me) I must have missed this somewhere.

 

This worked in the browser on another Mac.  

However, on the iphone, I can't get it to play in the browser.  In the iOS client, it will play, but no sound.

 

Ideas?

 

 

I really don't have a clue what kind of browser Ios clients are running so can't help you with that :/

regarding the ios client i would recommend posting in that specific sub-forum where there might be more apple users who can help you out :)

Link to comment
Share on other sites

asiajason

I really don't have a clue what kind of browser Ios clients are running so can't help you with that :/

 

It's Chrome or Safari for most people.  Neither works...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...