Jump to content

Missing Metadata from TMDB - System.ArgumentNullException


SUSCHULTE
 Share

Recommended Posts

SUSCHULTE

If I add new movies to Emby the movie metadata isn't downloaded directly. If I manually Identify the movie only some metadate (like Images and Title) are fetched. Other metadata (like Plot and Actors) are not downloaded. I only use TMDB as metadata provider.

For example I tried the movie Independence Day (1996). The complete metadata of this movie is available on TMDB, but it's not downloaded completely:MissingMetadata.jpge

 

I also appended the Logs ("CompleteLog.txt") and already identified a relevant section ("RelevantLogSection.txt"). Emby reports an Error in TheMovieDB that states:

Quote

System.ArgumentNullException: System.ArgumentNullException: Value cannot be null. (Parameter 'name')

 

I already restarted my NAS (Synology DS 220+), restarted Emby (Version 4.7.4.0), tried different movies and used the Refresh Meta button. In Addition the metadata fetching was possible until yesterday.

RelevantLogSection.txt CompleteLog.txt

Edited by SUSCHULTE
Link to comment
Share on other sites

GrimReaper

Hey up, same obseved in multiple threads today, waiting for Dev's input:

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Version 1.5.8 of the MovieDb plugin should resolve this. Thanks.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

SUSCHULTE

Yes, it resolved the issue. Thank you :)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...