Jump to content

metadata for Tvshow is unavailble on Sybnology?


hqkong
 Share

Recommended Posts

hqkong

hi

After finished settings for the EmbyServer for the Synology, The movie metadata works well, but can not  get the metadata for the tvshow.  

so , what is the problem and how can i fix it? 

thanks~

 

 

 

 

01.jpg

02.jpg

03.jpg

image.png

embyserver.txt

Link to comment
Share on other sites

seanbuff

I don't believe that is a supported structure, you will need separate Series folders per show. Under that you can have a flat structure with clearly named S01E02, or separate Season folders (but not necessary)

If you follow the top two examples in that link, you will be fine.

Link to comment
Share on other sites

hqkong
2 minutes ago, seanbuff said:

I don't believe that is a supported structure, you will need separate Series folders per show. Under that you can have a flat structure with clearly named S01E02, or separate Season folders (but not necessary)

If you follow the top two examples in that link, you will be fine.

Did you check the  log file? seems a lot error message

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, hqkong said:

Did you check the  log file? seems a lot error message

Hi, the tvdb error in your log is related to movie scanning, not tv scanning. I'll look at it, but in regards to TV, his answer is correct. Did you take a look at our TV naming guide?

https://support.emby.media/support/solutions/articles/44001159110-tv-naming

Link to comment
Share on other sites

hqkong
6 hours ago, Luke said:

Hi, the tvdb error in your log is related to movie scanning, not tv scanning. I'll look at it, but in regards to TV, his answer is correct. Did you take a look at our TV naming guide?

https://support.emby.media/support/solutions/articles/44001159110-tv-naming

yeah!   when I changed the folder structure as guidance , the TvShow metadada appeared normally. Thanks a lot.

By the way,  how to fix the error meeeage in the log file as you mentioned, its movie scanning problem?

Link to comment
Share on other sites

Just now, hqkong said:

 

By the way,  how to fix the error meeeage in the log file as you mentioned, its movie scanning problem?

I pushed an update to the tvdb plugin for that.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...