Jump to content

bug of my server, it is unavailable


z3ndra
 Share

Recommended Posts

z3ndra
Posted (edited)

hello I allow myself to seek your help because recently I have an error that occurs with my emby server. it becomes inaccessible for no reason. I attach the error log ;)

embyserver-63786966999.txt

Edited by z3ndra
Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Do you used DLNA?

Can you test disabling DLNA to see if you get the same results as the log is flooded/spammed with DLNA related errors?

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Also is there a reason you are on 4.6.4.0 while current release is 4.6.7.0?

Link to comment
Share on other sites

Hi there, on our QNAP install page:

https://emby.media/qnap-server.html

Did you do this part of the instructions?

Quote

Before installing Emby on QNAP, you must have "Allow installation and execution of applications without a digital signature" selected and applied on the QNAP server at this location: App Center / Settings [gear wheel] / General. (This will produce a warning.) You must leave this setting on in order to avoid having Emby Server app shut down every day or so by the QNAP system (which would then require a manual restart of the Emby Server app).

 

Link to comment
Share on other sites

z3ndra

thank you

I turned off the dlna, I'll see if that fixes the problem. if not for the qnap install my server is just installed on an ubuntu server. and it has always worked very well for 4 years.

Link to comment
Share on other sites

You're going to also have to do whati mentioned or it will get shut down periodically.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...