Jump to content

Settings Theme keeps resetting to Light Theme


RG9400
 Share

Recommended Posts

I'm not sure exactly how to reproduce it. I've noticed this behavior for years now though. I have Emby Premiere, and I set both Theme and Settings Theme to Dark. Theme remains applied over time, but I keep noticing Settings Theme resetting to Light. I'm not sure if it happens only after updates as I can't reliably reproduce it, but it happens enough that I've noticed over the last 2-3 years. I know it's not a super useful report, but I wanted to create a topic in case anyone else has experienced it and can give some more data points, or at the very least just to inform the dev team about it.

EDIT: It also seems like the "Enable Backdrops" setting resets as well

Edited by RG9400
Link to comment
Share on other sites

Quote

EDIT: It also seems like the "Enable Backdrops" setting resets as well

Hi, for this, it sounds like something is clearing browsing data, as this is stored in the client app that you're browsing from. 

Either that or there is another user changing the option on the same device.

Link to comment
Share on other sites

That will be it, I guess I didn't realize since the regular Theme option stays on Dark. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...