Jump to content

Emby all of the sudden not connecting remotely


IamJosh
 Share

Go to solution Solved by ebr,

Recommended Posts

IamJosh

Emby has been working fine for a while, connecting locally at home and remotely. A couple of days ago and all of the sudden, it no longer connect remotely and still doesn't. It connect locally at home, but nothing remotely works (ios, fire tv, etc.). IP didn't change, and no configuration was changed, it has been the same and just stopped working a day or two ago. I attached the server log. Thank you for the help.

 

Edited by ebr
removed attachment
Link to comment
Share on other sites

IamJosh

Hi, thanks for the link. After testing the external link, it worked on a browser but not on an app. But it worked when I re-logged in. Not sure why it logged me out, but it works now. Thank you!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A moderator would need to do it.

Taking another look at your log file I would suggest turning off automatic port mapping in the network menu as it's just generating errors in your log as your router doesn't have this ability turned on.  You can also remove the port mapping plugin from the plugins menu.

Glad you got this working!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Josh-Emby said:

For moderators, could you delete the attached log? Thank you

Done.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...