Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'zap2xml'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello, new to Emby from Plex. I have only been using Emby for a week or so. @@cayars brought me over to the better side. I think he might have started a revolution and more folks might be coming over. He forced my hand (due to the benefits, functionality, and support) and I purchased a lifetime subscription. So far this platform has been amazing! Maybe it is something I am not understanding/doing, but I can’t get Live TV to run correctly. I have Verizon Fios TV and internet at home, using a HDHomeRun PRIME with a cable card to record shows on my NAS. Added my HDHomeRun PRIME as my Tuner Device. All the Channels show up. In Live TV >> Guide, the channel numbers and names display but not the icons or any of the shows/content by time (3:00 pm, 3:30 pm, 4:00 pm, etc). In Live TV >> Channels, all the channels display and run when I press play. In Live TV, Programs and Recordings do not display anything. For TV Guide Data Providers, I choose Xml TV. Downloaded the software and set it up in the following directory path: “C:\xmltv-0.5.70-win32\xmltv.exe.” When I select “…” >> Map Channels, no channels are displayed. Downloaded zap2xml to use XMLTV files but not sure how to point emby server to map it. I am not using any of the Live TV plugins available in the catalog. Thank you in advance for any guidance!
  2. thespot84

    no guide info

    I have an HDHR T1 that required WMC and serverWMC to get running in Emby. I can currently browse the channels directly and watch them via chromecast on my tv, which is awesome, however I cannot get either Schedules Direct or zap2xml to populate my guide, it shows all my channels, but there's no program data, and the channel mapping list is blank. I succesfully downloaded xml data from tvguide.com, so I know the data is there, but even pointing emby to that file on my server doesn't fix anything. Any help is very much appreciated. Log.txt
×
×
  • Create New...