Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows server 2008'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I have Emby Server on a Windows 2008 Server. Auto update was turned on. Things were running fine for a year if not years. After a power outage, the server had to be rebooted. After the server came back up, the Emby Server applet would not run on the server because it had been updated and that update requires .net framework 4.6.2. Unfortunately, I can not update the .net framework to version 4.6.2 because my specific version of Windows 2008 standard is not supported by Microsoft's .net framework 4.6.2 or higher. So I now have an interesting situation. The emby server app updated itself out of working. Now ain't that a peach? What an update. Update itself to not working. Obviously, I am annoyed but could someone please help? Ideally, can I just go back to whatever version of Emby there was before it required .net framework 4.6.2? How do I get that version of Emby back on my Server so it could go back to working just fine like it had on this server for years? I've paid money and I am an emby premiere member, so if that means anything sure would like a way to fix this issue without requiring that I buy a new computer and buy a new windows server upgrade and spend 20 hours upgrading computers and countless dollars in the process. Please help!
  2. MB3 installer does not start in Windows Server 2008 , already installed the framework and the C ++ application does not start but
×
×
  • Create New...