Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'webplayer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. bhelm

    OGG and webplayer transcoding

    I would like to listen to 320Kbit OGG Audio and have two problems with that: 1. in Firefox 51 (linux, fresh profile, no addons, without nginx ssl proxy), there is no audio at all. song is stuck at 0:00. I can see the emby server transcoding in the logs. Playing mp3 works. 2. in Chromium (linux too) there is audio playing, but the OGG is transcoded to aac. is there a known problem with firefox and playing aac? can direct streaming of the ogg be enabled? i think chromium is able to play OGG. using latets emby on up-to-date debian jessie and with https. also using it behind nginx r
  2. Safari will sometimes stop allowing me to play videos and comes up and says "Unable to play video. Please try again later". resetting it does not seem to fix the error but it will randomly fix it's self after a wile. i can change to Chrome and keep playing videos though. This has happened on two computers so far.
×
×
  • Create New...