Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'v4.0.3.0'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Windows server 2012 r2 HP dl360e G8 Xeon E5-2430 @ 2.2Ghz x 2 48GB Ram 5x raid 5 10k rpm system drives 2x raid 1 ssd database/metadata drive QNAP 1635 NAS @ 96TB Useable for media Emby v4.0.3.0 I am newish to Emby, hoping to move to it over Plex because Emby handles live tv far better. But i'm having a few problems that are preventing me from making the switch. I'll create separate posts for each major issue. I added several libraries, one of which is TV Shows. While i was adding it, i clicked the final "OK" button to actually add the configured library and waited.. nothing at all happened for perhaps 20 seconds so i thought maybe i missed the ok button. so i clicked it again.. It finally progressed and low and behold i now i have THREE TV Shows libraries... i'm assuming this happened because i hit ok twice, which is a very 1990's web form issue, if this is indeed the cause i'd highly recommend a simple document.this.disabled onclick event on that submit button, or even better depending on what library you guys use a fancy title swap to say "Adding Library..." and disable submit button so this issue doesn't happen and us poor users with huge libraries can know that it registered our click. The real problem at this point is that i was able to delete one of the extra libraries fine, but it's not letting me delete the remaining extra library because it only shows ONE in the library list in the administration side.. but shows 2 in the client view of libraries. i REALLY don't want to have to have it rescan all my tv shows.. it took 2 days to do it the first time. Here is the view from clients showing 2 TV Shows libraries. and here is the admin view of libraries showing only 1: is there anything i can do to remove that extra one from the client without removing both? i'm comfortable editing a sql database directly if that is necessary. Thank you very much for any guidance, i really want to get emby working for my needs.
  2. I have an hdhomerun quad and an IPTV subscription that i've connected to emby. The iptv provider has over 4000 channels, obviously i wouldn't want all of those included. I seem to be missing where you filter out groups of channels, like i don't want any of the Spanish channels, how do i tell it not to import those from the m3u url? Is there a channel limit for emby live tv? sometimes when i open up the guide it loads perfectly fine.. and fast.. other times it just sits there. i check the server and its not overloaded or anything. Thanks a lot EDIT: Also, it doesn't appear that all the channels show up in the guide when it does load up fine.. seems to load about a 1000 of them give or take.
  3. jeramie

    Syncing Content

    Is there a way to tell what user is syncing content? a log file i can look at maybe? it would be awesome if it showed this somewhere in the admin module tho.
×
×
  • Create New...